21 maj 2017 EttKryssTvå

Speltips inför Halmstads BK – Malmö FF 16/4: Målspel hämtas

Det blir ett målspel till 1,70 gånger pengarna när Halmstads BK får besök av Malmö FF. Matchen sparkar igång redan 15:00 på söndag.

Den allsvenska fotbollen är tillbaka den här söndagen. De regerande mästarna åker då den korta biten upp till Halmstad för att ta sig an HBK. Det här är en match mellan två lag som har inlett säsongen på ett lovande sätt, även fall förutsättningarna såklart är helt annorlunda.

Som nykomlingen i Allsvenskan har Halmstad självklart primärt en sak i tankarna – att säkra ett nytt kontrakt. Med en seger, hemma mot Östersund, och ett kryss, mot Jönköping Södra, har Halmstad inlett säsongen lovande. Att laget lär finnas på den nedre halvan när vi väl summerar säsongen ser vi dock som en självklarhet.

Nu väntar hemmamatch mot det som mycket väl kan vara säsongens svåraste motstånd. Det ska sägas att HBK historiskt sett haft väldigt svårt för Malmö FF. De senaste sju åren har laget inte tagit en enda seger mot malmöiterna. Det säger ändå en del.

Det har inte lossnat för MFF än

Så här två matcher in i säsongen finns det viss anledning att tvivla lite på Malmös förmåga att mala sönder sitt motstånd. Den senaste matchen, hemma mot GIF Sundsvall, var visserligen ett fall framåt rent spelmässigt, men än har det inte riktigt lossnat i offensiven. Det här blir inte bättre av att den offensiva stjärnan Jo-Inge Berget fortsatt är skadad.

Vi litar blint på att det är skåningarna som kopplar greppet här och självklart är det Malmö som är favoriter till att plocka segern. Att hemmalaget skulle lägga sig ner och dö känns det fullkomligt osannolikt. Att Malmö skulle besitta en sådan självklarhet i sitt offensiva spel känns faktiskt osannolikt just nu.

På bortaplan är Malmö dessutom inte lika överlägsna som de – nästan per automatik – är på hemmaplan. Därför lockar ett underspel här. Hemmalaget lär streta emot ganska bra.

Under 3 mål (asian handicap) spelas till 1,70 gånger pengarna hos bet365. Då får vi pengarna tillbaka vid exakt tre mål.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Under 3 mål (asian handicap)
Odds:  1,70 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  15:00, söndag 16/4
TV:    (TV-tablå)
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 14%
X: 23%
2: 67%
Över 2,5 mål: 57%
Under 2,5 mål: 48%