13 oktober 2018 Irland Danmark Speltips

Speltips inför Holland – Danmark 6/8: Skeva odds inför EM-finalen

Spelbolagen är onekligen snett på det inför EM-finalen mellan Holland och Danmark. Det öppnar för ett intressant speltips till hela 3,80 gånger insatsen.

Känslan är att spelbolagen är lite snett på det inför EM-finalen mellan Holland och Danmark på söndagen. Båda lagen har tagit sig hela vägen till final efter att ha avancerat från grupp A. Det gör att det här alltså är andra gången lagen möts i turneringen.

Den första gången var det Holland – som är värd för EM – som var något starkare. Matchen slutade 1-0 efter att Sherida Spitse gjort matchens enda mål på straff redan efter 20 minuter. Spelmässigt var det en relativt jämn match, med ett litet övertag för Holland. Att Danmark skulle ses som chanslösa mot Holland i finalen efter den insatsen är totalt befängt. I själva verket gav den matchen känslan av att lagen är relativt jämna.

Inte heller fortsättningen på turneringen har givit anledning att underminera danskorna inför finalen. Laget såg starka ut i semifinalen mot Österrike, där Danmark vann på straffar . I kvartsfinalen mot Tyskland visade laget enorm mental styrka när de vända 1-0 till 2-1 i andra halvlek. Att slå ut tyskarna på det viset visar att Danmark är ett bra lag. Totalt två insläppta mål på fem matcher vittnar om en fin stabilitet i Danmark.

Vi går emot spelbolagen

Trots att Danmark alltså hållit jämna steg med Holland både spel- och resultatmässigt ser spelbolagen alltså Holland som stora favoriter inför finalen. Det raka spelet på holländarna ger bara 1,71 gånger pengarna hos bland annat Betsson. Att jämföra med den danska segern som betalar 5,10 gånger insatsen hos Bethard. Så står är helt enkelt inte skillnaden.

Visst, Holland har en stor fördel av att få spela inför sin hemmapublik. Laget har sett starka ut rakt igenom hela turneringen och har nu fem raka vinster. 3-0-vinsten mot England i semifinalen säger också en del om dagsformen, men i våra ögon ser Danmark i stort sett lika het ut.

Det gör att matchen i själva verket kan sluta lite hur som helst.

Det öppnar för ett – enligt spelbolagen – skrällspel på Danmark. Hos Unibet hittar vi Danmark draw no bet till 3,80 gånger degen. Då får vi pengarna tillbaka om matchen går till förlängning.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Danmark draw no bet (ordinarie tid)
Odds:  3,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  17:00, söndag 6/8
TV:    
Stream:    

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 55%
X: 27%
2: 20%
Över 2,5 mål: 38%
Under 2,5 mål: 63%