12 juli 2017 Costa Rica Kanada

Speltips inför Honduras – Costa Rica 8/7: Premiärmatch och målspel

Det är tid för premiärmatcher i COCACAF Gold Cup och den match vi riktar oss in på är mellan Honduras och Costa Rica. Fokus ställs in på målen och slutsatsen landar i ett spel till 1,95 x insatsen.

På 20 dagar ska en vinnare koras i Gold Cup, som utspelas i USA. 12 nationer medverkar, fördelade i tre grupper, alltså med fyra medverkande i varje. De två bäst placerade når slutspelet och trean eventuellt.

Grupp A, som Honduras och Costa Rica tillhör, innehåller även Kanada och Franska Guyana. Dessa två nationer står som favoriter att plocka slutspelsplatserna och Costa Rica som en av de främsta utmanarna till att vinna hela turneringen. De stora favoriterna är dock, med all rätt, Mexiko och USA.

1X2-oddsen inför den här matchen står i 3,80-3,10-2,15 i skrivandets stund, sen torsdagseftermiddag. Har vi en favorit i fara eller en stabil sådan?

Tittar vi till Costa Rica har de några spelare med status på den europeiska scenen; Real Madrids Keilor Navas, Celso Borges, med ett förflutet i AIK och nu i Deportivo La Coruna samt Arsenals Joel Campbell är tre exempel.

Värde i överspelen

Premiärer blir inte sällan lite tillknäppta, men i det här fallet underdriver oddssättarna, utan tvekan, chanserna vi har för mål.

Formen är inte speciellt bra för Honduras och en av orsakerna till det har varit ett bristfälligt försvarsspel. Fem raka matcher utan vinst, fyra i VM-kvalet och en vänskapsmatch, samt minst två baljor i samtliga av dem och minst tre i fyra.

Och känslan jag får är att Honduras inte kommer kliva ut så defensivt som man annars skulle kunna tänka, då en förlust i den här matchen det facto inte behöver betyda att slutspelshoppet släcks. Långtifrån.

Costa Rica är hyfsat stabila, ska nämnas, men kommer vilja greppa taktpinnen och det vore knappast dem emot att tempot höjs i matchen.

Över 2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt två mål – spelas till 1,95x hos Bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,95 (Jämför alla odds)
Bolag: Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 03:00, natten mot lördag 8/7
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 26%
X: 32%
2: 47%
Över 2,5 mål: 38%
Under 2,5 mål: 67%