Speltips inför Huddersfield – Manchester United 21/10: Fortsätter trenden?

Simon Pålsson Publicerat: 18 October 2017

Manchester United har inte råd med några onödiga poängtapp i den här typen av matcher som nu väntar. Huddersfield Town å sin sida ska göra allt för att vara en riktigt jobbig nöt att knäcka.

Säsongsinledningen har varit stark för Manchester United, som nu hoppas fortsätta på den inslagna vägen i lördagens möte borta mot nykomlingen Huddersfield Town.

Om José Mourinho och hans mannar ska haka på i toppstriden gäller det att vinna just den här typen av matcher. Med ett starkt Manchester City gäller det att inte skänka bort onödiga poäng då det kan bli väldigt tungt att hämta ikapp.

Efter åtta spelade omgångar har Manchester United fortfarande bara släppt in två mål. Vad som är än mer imponerande är att David de Gea har släppt in mål i en av åtta matcherna. Sju hålla nollor alltså. Det är ett galet facit. Framåt ser det också högst lovande ut med 21 gjorda mål.

Nu väntar alltså match mot Huddersfield, ett lag som har betydligt större problem på en helt annan plats i tabellen. Efter åtta omgångar står laget på nio poäng och har därmed tre poäng till godo på nedflyttningsplatserna. Det säger si själv att det är aningen oroväckande. Formen är egentligen det som är mest alarmerande. Huddersfield har fyra förluster på sina sju senaste matcher, där övriga tre matcher slutat med ett kryss. Seenast laget vann i Premier League var den tjugonde augusti.

Manchester United vinner enkelt

José Mourinho har vid upprepade tillfällen valt en mer offensiv approach än vad han traditionellt brukar göra, samtidigt som hans lag trots det har hållit nollan. Något liknande kan säkert vänta här, med ett Manchester United som litar på sin starka försvars- och målvaktsbesättning samtidigt som de trycker på för mål framåt.

Huddersfield får klara sig utan en rad tunga spelare. Jon Gorenc Stankovic, Kasey Palemer, Collin Quaner, Michael Hefele, Steve Mounie och Philip Billing ser alla ut att missa matchen.

För Manchester United är avbräcken än tyngre, men där är bredden också klart bättre. Paul Pogba, Marouane Fellaini, Michael Carrick, Marcos Rojo och Eric Bailly kommer inte till spel. Phil Jones och Marcus Rashford kommer att testas sent. Trots det sätter gästerna förmodligen en urstark startelva på planen.

Vi tror på gästerna här. De fortsätter på den inslagna vägen och vinner komfortabelt.

Manchester United vinna och hålla nollan spelas till 1,95 gånger insatsen hos Betway.

Oddsboost! Betway dukar upp ett intressant boostat odds inför matchen. Du kan spela Manchester United att vinna till hela 4,00 gånger degen. Klicka här för att ta del av erbjudandet!

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Manchester United vinna och hålla nollan
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  16:00, lördag 21/10
TV:   viasatpremium logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: