24 september 2017 EttKryssTvå

Speltips inför Huddersfield – Newcastle 20/8: Målfokus

Huddersfield Town hoppas bygga vidare på sin fina Premier League-premiär när Newcastle United kommer på besök. Här hamnar målen i fokus för det som blir vårt speltips inför matchen.

Huddersfield Town inledde Premier League på allra bästa sätt tack vare en 3-0-seger borta mot Crystal Palace i premiären. Nu har nykomlingen chansen att följa upp sin vinst med ytterligare en trepoängare. På söndagen får laget nämligen besök av en annan nykomling – Newcastle United.

Newcastle hade det inte lika kul i premiären. Laget hade inte mycket att sätta emot i matchen mot Tottenham och fick se sig besegrade med 2-0. Det gör att Newcastle nu har press på sig att inte halka efter direkt.

Märk väl att de här båda lagen spelade i Championship så sent förra säsongen. Där vann lagen en varsin match mot varandra. 2-1 till Huddersfield på St James Park i Newcastle, medan Newcastle bortaslog Huddersfield med 3-1 i våras. Lagen känner alltså till varandra väl.

Här blir det mål åt båda håll

Vad som känns tydligt är att det här är två lag med en tydlig spelidé som de har lyckats bygga vidare på från förra säsongen. Det gör att både Huddersfield och Newcastle känns farliga. Vi räknar iskallt med att båda lagen säkrar nya kontrakt relativt tidigt i vår.

Newcastle inledde som sagt säsongen med att möta ett tufft motstånd i Tottenham. Nu är känslan att laget ser en större chans till poäng och att de därför kliver på lite mer. Matcherna mellan de här båda lagen hade en klar tendens till att bli öppna och fartfyllda redan förra säsongen. Det finns inte mycket som talar för att det skulle bli annorlunda nu.

Båda lagen göra mål spelas till 1,95 gånger pengarna hos Bethard. Vi räknar med att det hotas ordentligt åt båda håll.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp:  14:30, söndag 20/8
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 39%
X: 30%
2: 31%
Över 2,5 mål: 44%
Under 2,5 mål: 59%