Speltips inför Hull – Tottenham 21/5: Helt galet odds

Simon Pålsson Publicerat: 19 May 2017

Säsongen är redan avgjord, men den ska nu summeras med en betydelselös match i den sista omgången. Hull City och Tottenham Hotspur drabbar samman i en match som vi hittat ett fint speltips inför.

Silvret är redan säkrat för Tottenham Hotspur, som i den sista omgången den här säsongen tar sig an Hull. Det här är ett redan avhängt Hull, som efter en tung säsong får ta sitt pick och pack för att åter bege sig ner till Championship.

Det gör att motivationen är en intressant faktor inför den här matchen. Vilket lag orkar bry sig mest? Känslan är att gästerna gärna avslutar säsongen på bästa sätt och om de bara kliver in med rätt inställning ska det här vara en enkel seger. 6-1-vinsten mot Leicester senast vittnar om att hjärnorna fortfarande är påkopplade.

Hull åkte på en tung 4-0-förlust mot Crystal Palace senast och nu känns det som att hela laget faller som ett korthus. Det är kanske inte så konstigt när säsongen redan är körd, men det öppnar för intressanta spel för vår del. Tänk på att Tottenham vann höstens möte mellan lagen med klara 3-0.

Underskattad favorit här

Att Hull har en för svag trupp har varit självklart redan från första stund. När samma redan svaga trupp åker på en rad skador blir det såklart inte bättre. Inför den här matchen får laget klara sig utan ytterligare tre spelare. Evandro, Harry Maguire och Abel Hernandez har samtliga dragit på sig skador sista veckan. Därtill missar Ryan Mason, David Meyler och Lazar Markovic matchen. Det här är spelare som gjort en hel del matcher under året och som i vanliga fall tillhör matchtruppen eller startelvan. Tungt för Hull.

Gästerna kommer till matchen med ett par spelare på skadelistan, däribland Erik Lamela och Danny Rose. Båda har visserligen varit otillgängliga sedan mitten av februari. Harry Winks, som varit skadad i snart två månader, är inte heller spelklar här.

Vad som oroar lite mer är att Hugo Lloris och högerbacken Kyle Walker båda har småskador och kan vilas här. Å andra sidan har Tottenham ett lag och en trupp som är flera klasser bättre än Hull oavsett. Nu när hemmalaget dessutom har en minst lika tung skadelista går det inte att blunda för favoritskapet.

Hos 888sport hittar vi det fullkomligt galna oddset 2,42 gånger pengarna på att Tottenham vinner matchen med minst två mål. Tottenham -1,5 spelas.

  Rygga spelet hos 888sport – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Tottenham -1,5
Odds:  2,42 (Jämför alla odds)
Bolag:  888sport (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  16:00, söndag 21/5
TV:   viasatpremium logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: