14 mars 2018 Linköping HV71 Speltips

Speltips inför HV71 – Djurgårdens IF 16/9: Målspel hämtas

Här gräver vi fram ett målspel från SHL-premiären mellan HV71 och Djurgårdens IF. Spelet ger möjligheten till fina 1,89 gånger pengarna.

Det dukas upp för SHL-premiär även i Jönköping. Redan vid 15:15 är det nedsläpp när Djurgårdens IF kommer på besök.

I det här skedet av säsongen är det aldrig enkelt att veta var vi har lagen. Tack och lov har HV71 varit ute och svängt i Champions Hockey League, varpå det finns några tävlingsmatcher att gå på.

Intressant nog har laget spelat målrika matcher, även fall resultaten har varit blandande. Totalt 26 mål i de fyra CHL-matcherna säger en hel del. 3-4-förlusten mot Linköping i genrepet är också en indikation på att vi får se ett offensivt lagt HV71 den här säsongen. Det finns bara ett läge.

Djurgården lär läcka bakåt

Redan förra säsongen fanns det problem i defensiven hos Djurgården, som under långa perioder spelade på en väldigt låg nivå. Årets försäsong har varit lite upp och ner. Det går inte att utlösa alldeles för mycket av matcherna, mer än att det fortfarande inte känns helt solitt bakåt.

I tre av de senaste fyra mötena mellan lagen i Jönköping har vi fått se en hel del mål. Minst sex mål i tre av fyra matcherna vittnar om att lagen har en tendens att bjuda upp till ganska öppna matcher när de möts. I en premiär lär den defensiva strukturen inte riktigt ha fallit på plats. Ett mål åt endera håll brukar dessutom ha tendensen att öppna upp matchen.

Vår känsla säger mål här.

Över 4,5 mål (ordinarie tid) spelas till 1,89 gånger degen hos Nordicbet.

  Rygga spelet hos Nordicbet – Få 1 000 kr bonus + 400 kr gratisspel!

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål (ordinarie tid)
Odds:  1,89 (Jämför alla odds)
Bolag:  Nordicbet (Unik: 1 000 kr bonus + 400 kr gratisspel)
Spelstopp:  15:15, lördag 16/9
TV:    
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 53%
X: 21%
2: 25%
Över 2,5 mål: 53%
Under 2,5 mål: 48%