Speltips inför HV71 – HC Ocelari Trinec 3/10: Press på svenskarna

Simon Pålsson Publicerat: 3 October 2017

Om drömmen om avancemang i Champions Hockey League ska leva krävs seger för HV71 i tisdagens hemmamatch mot HC Ocelari Trinec. Ett formstarkt hemmalag bör ha tämligen goda möjligheter.

Det väntar nu ett mycket viktigt dubbelmöte för HV71 i Champions Hockey League. För att ha möjligheten på avancemang krävs troligen dubbla vinster mot HC Ocelari Trinec.

Först ut är mötet på hemmaplan. Med tanke på den goda formen i ligaspelet på sistone tror vi att HV71 kliver in till matchen med gott självförtroende.

2015 spelade de här båda lagen mot varandra senaste gången. Då vann HV71 med 3-1 på hemmaplan och fick med sig 2-2 från bortamatchen. Den här gången är känslan att styrkeförhållandet är ungefär likadant.

Rakt spel hämtas

Det som gjort att HV71 hamnat i den något prekära situationen som de faktiskt är i nu är förmodligen att lagets form inte var på topp när CHL drog igång. Under de senaste veckorna i SHL har laget vässat formen betänkligt och nu är det ett helt annat HV71 på banan.

Den risiga starten gör dock att laget står på ynka sex poäng efter fyra matcher. Båda vinsterna har dessutom kommit mot slagpåsen från Danmark – Esbjerg. Det imponerar inte. Troligen kliver laget in till den här matchen med revanschlusta och en vilja att visa sig bättre än vad resultaten så här långt vittnat om.

Med fem vinster på sex matcher i SHL är det tydligt hur HV71 faktiskt är att räkna med. Defensivt sett ser det väldigt bra ut, med bara åtta insläppta mål på sex matcher. Det imponerar.

HC Ocelari Trinec har tre vinster och en förlust hittills. Föga förvånande kom två av vinsterna mot slagpåsen Esbjerg. Med tre förluster på de fem senaste matcherna i det inhemska ligaspelet finns det vissa frågetecken kring formen. 4-0-förlusten mot Zlin senast gör inte vår tro på HV71 mindre inför den här matchen direkt.

Vi räknar med ett hemmalaget som går för tre poäng här.

HV71 vinner (ordinarie tid) spelas till 1,95 gånger insatsen hos Betway.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  HV71 vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  18:30, tisdag 3/10
TV:    tv3sport logo
Stream:    viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: