16 april 2017 HV71 Brynäs IF speltips SHL final

Speltips inför HV71 – Malmö Redhawks 9/4: Innan oddset sjunker!

Titanbets odds ligger högre än hos konkurrenterna inför SM-semifinal fyra mellan HV71 och Malmö Redhawks. Det öppnar för ett spel nu,
innan oddset sjunker ytterligare!

Då kan det avgöras i SM-semifinalen mellan HV71 och Malmö Redhawks.

Så här fyra matcher in i matchserien har Jönköpingslaget plockat med sig tre vinster och är med det i ett väldigt tydligt förarsätet. Faktum är att laget nu har matchboll och kan säkra sin finalplats i händelse av en hemmaseger här.

Precis som vi förutspådde redan inför den första matchen skulle det här bli tufft för Malmö, som gjorde en fantastisk matchserie mot Växjö Lakers i kvartsfinalen. Dessvärre för skåningarnas del är HV71 ett lag som spelar sin hockey på ett lite annorlunda sätt och alldeles uppenbart är det ett sätt som inte passar Malmö riktigt lika bra. Det har gjort att skåningarna fått jaga ordentligt i varje match och inte riktigt kommit åt ett svårspelat HV71.

HV71 är hemmastarka i alla lägen

Inte nog med att kniven är hårt pressad mot malmöiternas strupar, det är också så att de står inför en match som alltid är svår. HV71 på hemmaplan är ingen enkel nöt att knäcka. Laget är extremt hemmastarka och har en solid defensiv organisation som inte bryts ner hur som helst.

5-2 och 5-1 har resultatet landat på i de två tidigare matcherna i Jönköping i den här matchserien. Det är en fingervisning av styrkeförhållandet som känns ofrånkomligt när matcherna spelas i Kinnars Arena. HV71 har fått ett tydligt grepp om Malmös höga press och har också hittat en metod som sårar skåningarna duktigt i deras egen zon. 17 gjorda mål på fyra matcher vittnar om det i alla fall.

Känslan är att HV71 blir för starka här. Malmö har inte riktigt energin i det här läget att streta emot på allvar. Tänk på att skåningarna spelat fyra matcher fler än HV71 i det här slutspelet och någon gång ska det märkas på allvar.

Det raka spelet på HV71 spelas till 1,70 gånger pengarna hos Titanbet. Det kommer sjunka ordentligt vad det lider, var så säkra. Igår var det över 1,80 gånger pengarna och det finns ingen anledning att tro att oddsdroppen ska minska.

  Rygga spelet hos Titanbet – Få 2 000 kr unik bonus!

Speltips:

Speltips:  HV71 vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,70 (Jämför alla odds)
Bolag:  Titanbet (Unik: 2 000 kr bonus)
Spelstopp:  15:15, söndag 9/4
TV:     (TV-tablå)
Stream:   

 

Statistik, jämför lagen:

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 58%
X: 19%
2: 18%
Över 4,5 mål: 62%
Under 4,5 mål: 38%