28 mars 2019 hv71 färjestad speltips shl

Speltips inför HV71 – Rögle BK 8/12: Samma visa igen

Efter torsdagens möte i Ängelholm är det nu åter dags för HV71 och Rögle BK att göra upp i SHL. Inte heller den här gången har vi några större förväntningar vad gäller mål.

Det andra av två möten mellan HV71 och Rögle BK på två dagar väntar nu på fredagskvällen. Torsdagens första möte – det som spelades i skånska Ängelholm – slutade med en knapp bortaseger sedan HV71 vänt på ett tidigt underläge.

Det var hur som helst inte mycket till underhållning i den matchen och frågan är om vi får se någon form av motreaktion i det andra mötet mellan lagen?

I våra ögon är det solklart att HV71 är det tyngre laget av de båda – inte minst för att Rögle BK har så oerhört svårt att få stopp på sina motståndare i defensiven.

Händer det så mycket mer?

Vanligtvis i den här typen av back-to-back-möten får vi se två matcher av ganska olika karaktär. Om lagen känner lite på varandra i det första mötet brukar det smälla lite mer i det andra. Den här gången tycker vi att det finns flera andra aspekter värda att väga in.

Det är två förhållandevis formsvaga lag som gör upp, då främst i offensiven. HV71 har sett lite tunnare ut på sistone och har tappat sin fart i anfallsspelet. Rögle BK har fortsatt i samma avslagna stil och har förtvivlat svårt att hitta jämnhet i sina prestationer, inte minst vad gäller målskytte.

Därför har vi inte så goda förhoppningar om att möte två skulle bli någon slags målmässig motreaktion på det första mötet. Snarare tror vi på en målsnål historia till.

Under 5,5 mål spelas till 1,78 gånger såsen hos Bwin.

  Rygga spelet hos Bwin – Få upp till 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Under 5,5 mål
Odds:  1,78 (Jämför alla odds)
Bolag:   Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, fredag 8/12
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1:67%
X: 18%
2: 19%
Över 4,5 mål: 67%
Under 4,5 mål: 39%