Speltips inför IF Björklöven – Modo 4/10: Målspel i fokus

Simon Pålsson Publicerat: 4 October 2017

Det finns en minst sagt tydlig trend mellan IF Björklöven och Modo att helt enkelt luta sig tillbaka på inför lagens möte på onsdagskvällen. Det öppnar för ett målspel.

SHL har uppehåll ett par dagar när Champions Hockey League hamnar i fokus. Det gör att vi letar oss ner något i divisionssystemet. I Hockeyallsvenskan går det att hitta en hel del guld.

På onsdagskvällen är det till exempel dags för mötet mellan IF Björklöven och Modo. Här har vi två lag som inlett säsongen övertygande, inte minst när det kommer till att göra mål.

Det bådar onekligen gott för en neutral åskådare. IF Björklöven har rest sig ordentligt efter 4-2-förlusten borta mot det förmodade topplaget BIK Karlskoga i premiären. Därefter har laget tre raka vinster och totalt 14 gjorda mål. Det ger ett snitt på fyra mål per match så här långt.

Två lag att räkna med

När vi väl summerar den här tabellen framåt våren finns det nog en stark möjlighet att båda de här lagen har funnits med ganska långt upp hela vägen. IF Björklöven har något spännande på gång och har den ständiga fördelen av att vara en jobbig motståndare att behöva resa upp till för att möta.

Nu har visserligen gästande Modo mycket god form inför just den här matchen. Så här lång har Modo idel segrar i Hockeyallsvenskan. 3-0, 3-1, 4-0 och 4-3 är en imponerande resultatrad. Vore det inte för att hemmalaget också är formstarka och att det här är en bökig bortaresa hade Modo varit solklara favoriter med tanke på formen.

Förra säsongen spelade lagen mot varandra vid fyra tillfällen. Vad sägs om följande resultatrad? 3-5, 6-3, 4-3 och 3-5? Två vinster vardera, men en hel drös med mål. Varför skulle det bli annorlunda nu? Formen talar onekligen för mål.

Över 5 mål, ordinarie tid (asian handicap) spelas till 1,94 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Över 5 mål, ordinarie tid (asian handicap)
Odds:  1,94 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, onsdag 4/10
TV:    cmoresport logo
Stream:    cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: