1 september 2017 IFK Helsingfors Brynäs IF speltips CHL

Speltips inför IFK Helsingfors – Brynäs IF 1/9: Målspel

Den tredje gruppspelsomgången i Champions Hockey League står för dörren. Våra blickar riktas mot målmarknaden när Brynäs IF besöker det finska huvudstadslaget IFK Helsingfors.

CHL fortsätter under fredagskvällen. Brynäs IF åker då till den finska huvudstaden för att försöka bygga vidare på sin fina start med två raka vinster.

Just nu har laget 12-3 i målskillnad och toppar gruppen. För att inte tappa momentum krävs ytterligare en vinst när Brynäs nu tar sig an IFK Helsingfors för andra gången i det här gruppspelet.

Det första mötet slutade 3-3 efter ordinarie tid, men där och då var det hemmalaget Brynäs som var starkast i straffläggningen. Känslan är att skillnaden mellan lagen egentligen är lite större, men på hemmaplan ska IFK Helsingfors ha goda möjligheter att stå upp ännu bättre.

Spel på målmarknaden

I våra ögon har båda de här lagen sina absoluta styrkor i den defensiva delen av spelet. När IFK Helsingfors står som hemmalag är känslan att vi får se en lite mer återhållsam historia, med tanke på att gästande Brynäs – som är laget med lite mer offensiv spets – då slår sig an med en mer defensiv approach.

Förra mötet mellan lagen såg ut att sluta ganska målsnålt, men efter ett par sena mål i sista perioden fick vi till slut se sex mål under ordinarie tid. Så många tror vi knappast på den här gången.

EHF München blev för svåra på bortaplan senast för IFK Helsingfors, som där förlorade med 4-1. Nu tror vi att defensiven prioriteras och att siffrorna därigenom hålls nere.

Under 5 mål, ordinarie tid (asian handicap) spelas till 1,92 gånger pengarna hos Unibet. Då får vi pengarna tillbaka vid exakt fem mål.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Under 5 mål, ordinarie tid (asian handicap)
Odds:  1,92 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  18:00, fredag 1/9
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 43%
X: 22%
2: 36%
Över 4,5 mål: 60%
Under 4,5 mål: 44%