8 september 2017 Venus Williams Sloane Stephens speltips US Open

Speltips inför Jan Lennard Struff – Alexandr Dolgopolov 29/8: Rakt spel hämtas

Det blir ett rakt spel från den första omgången i US Open. Jan Lennard Struff och Alexandr Dolgopolov gör upp om en plats i andra omgången i den anrika Grand Slam-turneringen.

Ett tufft möte väntar redan i den första omgången av US Open, när två spelare som med lite mer gynnsam lottning hade kunnat ta sig igenom ett par omgångar istället drabbar samman direkt.

Jan Lennard Struff och Alexandr Dolgopolov gör upp om en plats i andra omgången. Om vi bara hade blundat och valt ut en vinnare är det ingen tvekan om att ukrainaren är spelaren med högst nivå av de båda.

Dessvärre är det alldeles för sällan vi får se honom på den nivå han har inom sig. Därtill kommer problem med skador, en risig form och ett allmänt humörspelande som gör honom svår att lita på.

Känslan inför den här matchen är att Alexandr Dolgopolov inte på något sätt är nära en formtopp och då kan han förlora mot egentligen vem som helst. I år har han 5-8 på sina 13 spelade matcher på hardcourt. Det är verkligen inget bra facit.

Här tror vi på den lilla skrällen

I vanliga fall är vi övertygade om att oddset på Jan Lennard Struff hade varit högre. Spelbolagen är helt enkelt vakna, men vi tycker fortfarande att det finns värde på tysken.

Nu är inte hardcourt 27-åringens favoritunderlag, men formen ser desto bättre ut. I Winston-Salem senast slog tysken bland annat Pablo Cuevas, Andreas Seppi och Borna Coric. Därmed gick han hela vägen till semifinal. Det visar på en ok form och frågan är om det inte räcker mot en skakig Alexandr Dolgopolov? Den känslan har vi.

Ukrainarens äventyr i samma turnering var för övrigt helt under isen. Thiago Moura Monteiro – en begränsda spelare – slog honom med 6-3, 6-3. Svagt.

Märk väl att det här blir första gången som spelarna möts på ATP-touren.

Känslan är att formen fäller avgörandet.

Jan Lennard Struff att vinna spelas till 2,10 gånger degen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Jan Lennard Struff vinner
Odds:  2,10 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 17:00, måndag 29/8
TV:   
Stream:   

 

 

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

Jan Lennard Struff: 48%
Alexandr Dolgopolov: 53%
Över 39,5 game: 48%
Under 39,5 game: 53%