Speltips inför Jerzy Janowicz – Lucas Pouille 5/7: Överspel i fokus

Simon Pålsson Publicerat: 4 July 2017

Spelbolagen verkar underskatta risken att det här blir en tuff nöt att knäcka för Lucas Pouille. Faktum är att Jerzy Janowicz sett ganska formstark ut på sistone.

Jerzy Janowicz tar sig an Lucas Pouille i den andra omgången i Wimbledon. Här tycker spelbolagen att favoritskapet är tydligt och att det är fransmannen som kliver in till matchen med press på sina axlar.

I våra ögon är det inte fullt lika tydligt vem som är favorit här. Visst, Lucas Pouille har resultatmässigt visat fin form på gräset och har ett par tunga skalper innanför västen. Det finns dock mer att önska rent spelmässigt och kanske får han svårt mot Jerzy Janowicz och dennes tunga spel.

Om Jerzy Janowicz – denna ack så skadedrabbade tennistalang – har vaknat på rätt sida med sina grundslag och sina servar kommer Lucas Pouille att få kämpa ordentligt. Då får han ingenting gratis mot Jerzy Janowicz .

Tappade set mot formsvag Jaziri

I den första omgången såg Lucas Pouille lätt slarvig ut. Det var inte konstigt att Malik Jaziri lyckades knipa ett set mot fransmannen, trots att han faktiskt är i väldigt dåligt slag för tillfället. Till slut vann Lucas Pouille med 3-1 efter att ha vunnit det sista setet i tiebreak.

Jerzy Janowicz å sin sida såg stark ut mot Denis Shapavalov. Det må vara en ung och orutinerad spelare, men 18-åringen är fantastiskt duktig på gräs och har stretat emot väldigt bra mot tunga spelare den här säsongen. Eller vad sägs om en 2-1-förlust mot Tomas Berdych, där han bara förlorade matchen på ett break?

Hur som helst känns Jerzy Janowicz pigg och just nu fungerar servandet som det ska. Skadehelvetet gör sig inte riktigt påmint, men frågan är hur länge han orkar? Klart är i alla fall att han inte lägger sig ner och dör mot Lucas Pouille. Här får fransmannen jobba.

Överspel av alla dess slag lockar. Vi går på den lite säkrare varianten.

Över 3,5 set spelas till 1,65 gånger pengarna hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Över 3,5 set
Odds:  1,65 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 16:30, onsdag 5/7
TV:   eurosport logo
Stream:   eurosportplayer logo

 

 

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: