30 augusti 2017 Jo Wilfried Tsonga Denis Shapalova speltips US Open

Speltips inför Jo Wilfried Tsonga – Denis Shapovalov 30/8: Överspel hämtas

Det finns tydliga skrällchanser när kanadensaren Denis Shapovalov tar sig an Jo Wilfried Tsonga i andra omgången i US Open. Det öppnar för ett överspel inför matchen.

På onsdagen smyger så den andra omgången i US Open så sakteliga igång. Här fokuserar vi bland annat på mötet mellan Jo Wilfried Tsonga och uppstickaren Denis Shapovalov.

Känslan på förhand är att den gode fransosen svävar lite i fara här. Det finns tydliga tendenser hos Jo Wilfried Tsonga att ta lite lätt på visa uppgifter och hade det inte varit för hans ibland slappa inställning hade han säkert plockat fler ATP-poäng i karriären.

Nu må det vara US Open och utrymmet för dålig koncentration är mindre, men likväl känner vi oss inte helt säkra på att fransosen är att lita på. Mot en så duktig spelare som Denis Shapovalov kan det bli kostsamt.

Kanadensaren har börjat bra

Faktum är att den kanadensiska spelaren sett väldigt stark ut på sistone. Hardcourt är ett underlag som passar honom oerhört väl och fortsätter han sin utveckligen på liknande sätt som den senaste månaden ser vi snart honom utmana ännu mer.

Denis Shapovalov har inte bara slagit en svårspelad Daniil Medvedev med klara 3-0 med 3-0 i första omgången här i US Open han har också ett par tunga meriter från Coupe Rogers tidigare den här månaden. Där slog han både Juan Martin del Potro och Rafael Nadal.

Det går att jämföra med Jo Wilfried Tsonga som har åkt ut i först aomgången i tre raka turneringar och som – trots att han trivs på hardcourt – inte känns särskilt formtoppad. Bortsett från 3-0-vinsten mot Marius Copil i första omgången har han ingen seger på hardcourt i sommar.

Därför tror vi att kanadensaren stretar emot väldigt bra. Det finns en klar skrällrisk – det raka spelet ger 3,30 gånger degen – men vi lugnar oss lite.

Över 3,5 set spelas till 1,76 gånger insatsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Sveriges bästa bonusguide!

Vi guidar er till spelbolagens bästa oddsbonusar just nu. Mängder av helt unika bonusar.
Hämta din oddsbonus här.

Speltips:

Speltips:  Över 3,5 set
Odds:  1,76 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 17:00, onsdag 30/8
TV:   
Stream:   

 

 

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 69%
2: 30%
Över 3,5 mål: 57%
Under 3,5 mål: 42%