Speltips inför Jönköping Södra – BK Häcken 17/7: 1X2-spel hämtas

Simon Pålsson Publicerat: 17 July 2017

Det blir fokus på den raka 1X2-marknaden när Jönköping Södra tar sig an BK Häcken hemma på Stadsparksvallen. Vilket lag har förmågan att vinna den här matchen egentligen?

Två formsvaga lag gör upp om viktiga poäng i den allsvenska mittenstriden. Jönköping Södra har gjort en spelmässigt ganska okej säsong, men har haft väldigt svårt att plocka trepoängare. Det gör att laget nu bara har 15 inspelade poäng på 14 matcher.

Än värre är att laget för närvarande spelat åtta raka allsvenska matcher utan att ha plockat en enda vinst. Det säger sig själv att ett sådant facit gör det svårt att klättra i tabellen.

J-Södra har stora problem med målskyttet, där avsaknaden av Pawel Cibicki känns ganska tydlig. Samtidigt ser spelet som sagt relativt bra ut, varpå det finns mer att ta av i poängväg. När det väl lossnar kommer Jönköping förmodligen börja plocka vinster igen. Det känns som att det är ett på tok för välorganiserat lag för att en bottenstrid ska kunna bli aktuell i höst, men då krävs som sagt att poängskörd och målskytte tar fart igen.

BK Häcken saknar tunga spelare

Inte ser formläget särskilt mycket bättre ut för BK Häcken. 031-laget har i för sig spelat in 20 poäng så här långt och har tack vare det placerat sig på säker mark. Dessvärre för deras del är ambitionen betydligt högre än så och därför är tabelläget – just nu på tiondeplats – en besvikelse.

På de fem senaste allsvenska matcherna har BK Häcken bara en seger – hemma mot Hammarby. Än värre är att laget, om vi nu räknar in träningsmatchen mot Ålborg, har fyra förluster på sina fem senaste matcher. Det duger inte.

Inför matchen mot Jönköping Södra kommer dessutom nyckelspelarna Erik Friberg och Egzon Binaku att saknas i Mikael Stahres lag. Båda spelarna fick rött kort i den senaste matchen mot Malmö FF. Det är därmed ett rejält försvagat bortalag som kommer till Stadsparksvallen.

Båda lagens tydliga oförmåga att vinna sina matcher lär prägla den här matchen, som förmodligen inte blir särskilt målrik. 0-0 eller 1-1 ligger nära till hands.

X (oavgjort) spelas till 3,40 gånger pengarna hos Bethard.

 

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  X (Oavgjort)
Odds:  3,40 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, måndag 17/7
TV:   cmorefotboll logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: