16 juli 2019 Västerås J-Södra Speltips

Speltips inför Jönköping Södra – Kalmar FF 23/10: Smålandsderby!

Jönköping Södra är i närmast desperat behov av poäng för att undvika negativ kvalplats. Det lär prägla matchbilden i det Smålandsderby mot Kalmar FF som väntar på måndagskvällen.

Ett av de lite mindre derbyna i Allsvenskan väntar den här måndagskvällen, när Stadsparksvallen i Jönköping står värd för Smålandsderbyt mellan J-Södra och Kalmar FF.

Inte nog med att det här är ett derby, det är också ett oerhört viktigt möte i bottenstriden, där framförallt hemmalaget sitter i en position som gör att de verkligen behöver vinna.

I skrivande stund finns nämligen fortfarande chansen att slippa kvala för att hålla sig kvar, men då krävs nog seger här. Det är i den här typen av matcher som tre poäng behöver bärgas. Just nu har laget nämligen tre poäng upp till säker mark. Kalmar FF å sin sida säkrar sitt allsvenska kontrakt i händelse av poäng här.

En offensiv matchbild att vänta

För hemmalaget är i stort seger det enda som räknas, varpå vi ser framför oss ett Jönköping Södra som verkligen går för att vinna matchen. Kalmar FF å sin sida kan ligga och bevaka lite mer, men det som har gjort att laget varit så pass mycket bättre i höst är också att de vågar gå för segern.

Formen är dessutom god hos gästerna, som kommer till matchen med segrar mot både Hammarby och Östersund färskt i minnet. Det ska inte underskattas.

Här räknar vi med ett lag som går för segern så pass mycket att det öppnar upp matchbilden. Ett tidigt mål åt endera håll skulle också kunna få en slags ketshupeffekt på målskörden.

Båda lagen göra mål spelas till 1,88 gånger insatsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Båda lagen göra mål
Odds:  1,88 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, måndag 23/10
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 37%
X: 29%
2: 34%
Över 2,5 mål: 50%
Under 2,5 mål: 52%