28 februari 2018 Juventus Atalanta Speltips

Speltips inför Juventus – Lazio 17/5: Cupfinal!

Det står Coppa Italia-final på menyn och till den här vi letat fram stort spelvärde, hämtat från målmarknaden. Juventus mot Lazio på Stadio Olimpico i Rom. Vem vinner titeln?

Observera att matchen kommer spelas i Rom, på Lazios hemmaarena Stadio Olimpico. Med andra ord; fördel dem på den fronten, inte Juventus som tavlan vill antyda. Trots detta är Juventus klara favoriter; att de ska vinna redan under ordinarie tid finns till oddset 2,10. Krysset 3,40 och ”tvåan” 3,75x.

Juventus har en järnhård dominans över den italienska klubbfotbollen; ser med all säkerhet ut att vinna Serie A för sjätte året i följd och har dessutom plockat hem de två senaste Coppa Italia-upplagorna.

Men det är inte bara i Italien som ”Den gamla damen” levererar, utan de är även klara för Champions League-final mot Real Madrid den tredje juni. Kan trippeln spelas hem? I så fall – vilken succé!

Lazio har inte förmått att utmana om topp tre-platserna i årets Serie A och mycket kan förklaras i de djupa dalarna, medan höjderna kan vara riktigt höga. Ofta svårt att veta var man har dem, men om de kommer ut rätt här, på hemmaplan, ska de ha en utmärkt chans att spela in en titel som sannolikt skulle betyda oerhört mycket för klubben.

Liten central mittfältskris här för Juventus. Både Sami Khedira, skadad, och Miralem Pjanic, avstängd, saknas till finalen. För Lazio, ingenting nytt på tapeten.

27 mål på de fyra senaste matcherna

Juventus utmärker sig i den stabilitet som finns; ett försvarsspel i världsklass – över hela banan. Spelbolagen tänker då genast att en målsnål batalj väntar oss, medan vi inte är lika säkra på den saken. Det finns helt enkelt fler sidor av myntet.

Först; avbräcken på Sami Khedira och Miralem Pjanic innebär att det blir klart tunnare centralt och även om den senare nämnda brukar stå för en del mål, så har han en huvudroll när laget ska hållas ihop.

Och med ett så pass försvagat innermittfält, då blir Lazios briljanta offensiv ännu tuffare att stå emot. De har kritiserats för bristande effektivitet förut, men hittat helt rätt nu – i alla fall framåt. Defensivt är bristerna dock betydande. Åtta raka matcher har innehållit minst tre mål, sex av dem fyra. Smaka på den här statistiken; 27 mål på de fyra senaste.

Med fördelen av att spela på hemmaplan kan vi dessutom räkna med att Lazio vill komma uppåt i positionerna, vilket borde öppna upp åt båda håll. Det är ju ingen hemlighet, vilka kvalitéer Juventus besitter i omställningsspelet.

Ska också nämnas att Juventus sex har sex raka matcher – samt i 11/12 senaste – med minst två baljor.

Över 2,0 mål (asian handicap) – insatsen tillbaka vid exakt två mål – spelas till 1,62x hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Över 2,0 mål (asian handicap)
Odds: 1,62 (Jämför alla odds)
Bolag: Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp: 21:00, onsdag 17/5
TV:  Visas inte på svensk TV.
Stream:  Regler och villkor gäller.

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 48%
X: 29%
2: 27%
Över 2,5 mål: 47%
Under 2,5 mål: 57%