Speltips inför Kamerun – Chile 18/6: Tydligt favoritskap

Simon Pålsson Publicerat: 17 June 2017

Det går inte att blunda för att Chile är klara favoriter inför premiären mot Kamerun, som spelas vid 20:00 på söndag. Här tror vi att Chile är på tok för bra för Kamerun.

Grupp B i Confederations Cup kliver in i handlingarna under söndagen. Först ut är mötet mellan Kamerun och ett mycket starkt chilenskt landslag, med tunga spelare som Alexis Sanchez i truppen.

I våra ögon tillhör detta Chile favoriterna till att ta hem hela turneringen, lite beroende på bristande konkurrens. En fin framgång här vore väldigt bra för det chilenska självförtroendet inför nästa års VM-turnering.

Att Kamerun ska ha särskilt mycket att sätta emot Chile på en normal dag finner vi aningen osannolikt. Nu råkar det dock vara en premiär, så det finns viss anledning att tro på ringrostighet. I de tre träningsmatcherna inför turneringen har Chile visat prov på vissa brister i defensiven, men offensivt hotar laget konstant. Konstigt vore väl annars med så bra spelare.

Chilenskt statement att vänta

När det kommer till träningsmatcherna inför turneringen är det tydligt att Kamerun haft det betydligt tyngre. 4-0-förlusten mot Colombia för några dagar sedan vittnar om att det finns tydliga defensiva i det här laget.

Spelare för spelare är Kamerun också väldigt mycket svagare än Chile. Det går inte att blunda för. Med det i åtanke vore det konstigt att inte se Chile som favoriter inför det här mötet, som vi tror att chilenarna kommer att vilja göra ett tydligt statement i. Det gäller att signalera tydligt redan i första matchen att man är att räkna med.

Chile -1 (asian handicap) spelas därför till 2,15 gånger pengarna hos bet365. Då får vi pengarna tillbaka vid uddamålsseger.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Chile -1 (asian handicap)
Odds:  2,15 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  20:00, söndag 18/6
TV:   svttva logo
Stream:   svtplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: