Speltips inför Kansas City Chiefs – Washington Redskins 3/10: Poängspel i fokus

Simon Pålsson Publicerat: 1 October 2017

Kansas City Chiefs och Washington Redskins har båda inlett säsongen på ett bra sätt. Nu drabbar lagen samman i sitt första inbördes möte sedan 2013.

Natten till tisdag svensk tid bjuder på ett lite ovanligt möte i NFL, nämligen det mellan formstarka Kansas City Chiefs och överraskande bra Washington Redskins.

Vi får skruva tillbaka tiden till 2013 för att se det senaste mötet mellan de här båda lagen. Därmed finns det inte mycket tradition att luta sig tillbaka på inför ett speltips, men tack och lov har vi en ganska bestämd uppfattning ändå.

Båda lagen har i vårt tycke imponerat under inledningen av säsongen och då främst i det offensiva spelet. Det har i flera säsonger sett aningen krampaktigt – och framförallt ojämnt – ut i båda dessa lag, men nu ser det nästan ut som att det finns någonting nytt och spännande på gång.

Två offensivt spännande lag

Kansas City Chiefs är det lag som imponerat klart mest. Tre vinster på tre matcher är såklart bra i sig, men det är sättet som flera av vinsterna tagits på som imponerar. 42-27 i premiären mot New England Patriots var en riktig käftsmäll att inleda säsongen med.

Att ha 42 poäng i sig säger en del om höjden i offensiven, även fall Patriots väl knappast är det starkaste defensiva laget. Segrar med 27-20 mot Philadelphia Eagles och 24-10 mot Los Angeles Charger gör att Chiefs nu ångar på och vi ser egentligen ingen anledning till att de skulle göra mindre poäng i den här matchen som nu väntar hemma mot Redskins.

Redskins förlorade med 30-17 mot just Philadelphia Eagles i en slarvig premiär, men har därefter vaknat till liv. 27 gjorda poäng mot båda Los Angeles Rams och Oakland Raiders var välbehövligt för självförtroendet. Två segrar på tre matcher är en fullt godkänd inledning för ett Redskins som så sakteliga börjar ta sig tillbaka till gamla höjder.

Här ser vi framför oss en intensiv och poängrik historia. Det är inte två av ligans starkaste försvar, men det är två formstarka anfall som gör upp. Det bör prägla matchen.

Över 49 poäng (asian handicap) spelas till 1,95 gånger degen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Över 49 poäng (asian handicap)
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp:  02:30, tisdag 3/10
TV:   tv3sport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: