20 mars 2019 väserås speltips karlskrona hockeyallsvenskan

Speltips inför Karlskrona – Linköping 28/9: Två lag med segern i sikte

Efter fyra spelade matcher står både Karlskrona och Linköping på en seger vardera. Därmed är det två segersugna lag som gör upp på torsdagskvällen.

Då är det åter dags för det som vi har saknat hela sommaren – alltså ännu en torsdag fullmatad med matcher från SHL. Den här torsdagen hamnar fokus på matchen mellan Karlskrona HK och Linköpings HC.

Det här är två lag som så här fyra omgångar in i säsongen inte är helt enkla att placera. Ingångsvärdet till Karlskronas säsong är att de känns aningen för tunna för att kunna hävda sig på allvar. Inledningen på säsongen pekar egentligen åt samma riktning, även fall de sprattlat till med en 3-0-vinst hemma mot nykomlingen Mora.

Därutöver har det blivit förluster mot ganska tunga lag: Skellefteå, Frölunda och HV71. På hemmaplan är känslan att laget faktiskt kan ställa till det för många. Tänk till exempel på att Karlskrona har tre raka hemmavinster mot Linköping att luta sig tillbaka på. Det bör ge en ganska skön känsla inför just den här matchen.

En underhållande historia

Linköping har också en seger på fyra matcher och brottas en hel del med att hitta en tydlig röd tråd i sitt spel. 2-0-vinsten borta mot HV71 häromsistens skvallrade om att det finns en höjd i laget, men i övrigt har det släppts in 11 mål på tre matcher. Det finns med andra ord en hel del att jobba med.

Det är lite för tidigt att dra stora växlar av insatserna och resultaten, men det känns inte som att Linköping har hittat tillräckligt organisatorisk stabilitet för att utmana på allvar. Å andra sidan kan det hända mycket inför vårens slutspel.

Vi tror att den här matchen kommer att präglas av att båda lagen gärna vinner. På hemmaplan kliver Karlskrona gärna på, medan Linköping haft en klar tendens att spela öppna matcher tidigare under säsongen.

Över 4,5 mål (ordinarie tid) spelas till 1,96 gånger insatsen hos Nordicbet.

UNIKT BOOSTAT ODDS! Nordicbet dukar upp en fantastisk kampanj som är helt unik för våra läsare inför den här matchen. Du får nämligen 6,00 gånger degen på att Linköping plockar hem en vinst. Klicka här för att läsa mer om kampanjen!

  Rygga spelet hos Nordicbet – Få vår unika bonus!

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål (ordinarie tid)
Odds:  1,96 (Jämför alla odds)
Bolag:  Nordicbet (Unik: 1 000 kr bonus + 250 kr gratisspel)
Spelstopp:  19:00, torsdag 28/9
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 31%
X: 22%
2: 46%
Över 4,5 mål: 51%
Under 4,5 mål: 51%