franska öppna roland garros grigor dimitrov marin cilic speltips tennis rekar

Speltips inför Kevin Anderson – Marin Cilic 5/6: Fördel kroaten

Kevin Anderson och Marin Cilic gör upp i den fjärde omgången av Roland Garros. Här går det inte att blunda för att den mer mångsidige kroaten har en klar fördel på förhand.

Den fjärde omgången i Roland Garros sträcker sig över måndagen, där matchen mellan sydafrikanen Kevin Anderson och den formstarka kroaten Marin Cilic sticker ut lite extra.

Det här är två spelare som båda besitter en fin serve, ett bra baslinjespel och som utnyttjar sin längd till sin fördel. Det är dock Marin Cilic som är den bättre spelaren av de två, inte minst när det kommer till hur mångfacetterad han trots allt är som spelare.

Kevin Anderson är på tok för beroende av att hans grundspel, där serven spelar en stor roll, ska fungera. Om servearmen inte riktigt är i form blir Kevin Anderson en betydligt sämre spelare.

Marin Cilic bör vinna komfortabelt

Med en så servestark spelare som Kevin Anderson är det dock svårt att veta exakt vad man kan vänta sig. Inte sällan ser sydafrikanen till att streta emot väldigt bra, trots att han på pappret är en sämre motståndare. Vanligtvis blir seten, speciellt de som Kevin Anderson till slut förlorar, ganska långa när han spelar sina matcher. Det är helt enkelt svårt att breaka honom.

Marin Cilic har dock både rörlighet och returspel nog att klara av det här. Tre raka 3-0-vinster är vad han öppnat den här turneringen, trots att tuffa motståndare som Feliciano Lopez, formstarka Konstantin Kravchuk och alltid lurige Ernests Gulbis – den gamla storspelaren – har stått för motståndet. Det imponerar.

Kevin Anderson å sin sida har redan tappat tre set trots att motståndet varit något enklare i vårt tycke. Kyle Edmund, Nick Kyrgios och Malek Jaziri är inga dussinspelare, men varken formen eller underlaget passade nämnda spelare särskilt bra här i Paris.

Känslan är att Marin Cilic plockar den här vinsten relativt komfortabelt. 3-0 betalar hela 2,60 gånger pengarna, men det känns ingen våghalsigt. En spelare som Kevin Anderson brukar nästan alltid tvinga fram minst ett tiebreak och väl där kan det gå hur som helst.

Marin Cilic -1,5 set spelas till 1,61 gånger pengarna hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Marin Cilic -1,5 set
Odds:  1,61 (Jämför alla odds)
Bolag:  888sport (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 14:00, måndag 5/6
TV:   
Stream:   

 

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

Kevin Anderson: 26%
Marin Cilic: 78%
Över 3,5 set: 60%
Under 3,5 set: 44%