Speltips inför Kometa Brno – Malmö Redhawks 3/10: Toppmöte i grupp 2

Simon Pålsson Publicerat: 3 October 2017

Det står oerhört viktiga CHL-poäng på spel när Malmö Redhawks flyger till Tjeckien för match mot Kometa Brno, som just nu leder grupp 2 före just Malmö.

Bara dagar efter den fullkomligt galna drabbningen mot Rögle BK i SHL är det dags för Malmö Redhawks att spela en viktig match i Champions Hockey League.

Som avslutning i gruppspelet väntar nu ett dubbelmöte med Kometa Brno, ett lag från den tjeckiska ligan. Här gäller det att ta fler poäng än motståndarna över två matcher för att säkra gruppsegern.

Malmö Redhawks borde ha tämligen goda möjligheter att göra det, såvida de träffar rätt i prestationen. Som neutral åskådare finns det dock all anledning att tro och hoppas på två fartfyllda historier mellan två offensivt starka lag.

Viktiga poäng på spel

Efter fyra matcher står skåningarna på tre segrar och en förlust i gruppspelet. Förlusten kom efter en slarvig insats mot finska Kalpa, som man sedan slog komfortabelt i den senaste CHL-omgången. Kometo Brno är ännu obesegrade, men har vunnit två av sina matcher först i förlängning.

Vi tror på en öppen historia här. Malmö Redhawks ligger en poäng bakom i tabellen och behöver alltså fler än sina motståndare för att kunna ta sig förbi. Då är det mål som behöver jagas. Det lär passa ett kontringsstarkt och allmänt målfarligt tjeckiskt lag bra.

Över 4,5 mål (ordinarie tid) spelas till 1,79 gånger degen hos Betsson. Det känns som ett mycket trevligt spel så här på förhand.

  Rygga spelet hos Betsson – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål (ordinarie tid)
Odds:  1,79 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betsson (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:30, tisdag 3/10
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:   svtplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: