Speltips Fiorentina Lazio

Speltips inför Lazio – Cagliari 22/10: Ingen tränareffekt

Lazio hoppas fortsätta på den inslagna vägen och ta ytterligare en tung trepoängare på söndagskvällen. Cagliari gästar den italienska huvudstadsklubben med sin nya tränare vid rodret.

När Cagliari på söndagen åker till Rom för en av säsongens tuffaste matcher gör man det med en ny tränare vid rodret. Efter en svag inledning på säsongen fick Davide Rastelli sparken och har nu ersatts av ex-spelaren Diego Lopez, som ska försöka få rätt på ett par bitar så fort han kan.

Vår känsla är att tränarbytet kommer hjälpa föga i det här mötet då Lazio verkligen har hittat en fin melodi just nu. Laget ångar på i toppen och går starkt även i Europa. 1-2-vinsten borta mot Juventus förra veckan var verkligen ett bevis på att Lazio den här säsongen är någonting extra.

Vi vet också att laget trivs oerhört bra mot just Cagliari, med fem flermålssegrar mot just det laget de senaste säsongerna. På hemmaplan ska Cagliari helt enkelt vara en dag på jobbet för Lazio.

Komfortabel seger att vänta

Lazio kommer till matchen med samma skador som präglat laget under säsongsinledningen. Felipe Anderson, Dusan Basta och Jordan Lukaku är inte tillgängliga, men det är spelare laget har klarat sig bra utan tidigare. Därtill kunde Simone Inzaghi vila sina bästa spelare i veckans Europa League-match mot Nice, en match som man alltså trots det vann. Därmed är det ett utvilat Lazio som tar sig an Cagliari.

Rafael och Andrea Cossu ser ut att missa matchen för Caglari, som alltså har stora delar av truppen tillgänglig. Det är intressant att se hur laget formeras under nya tränaren Diego Lopez, som säkert vill sätta någon form av egen prägel redan med sin uttagning.

Känslan är som sagt att tränareffekten blir tunn här. Cagliari väger för lätt.

Lazio -1,5 spelas till 1,84 gånger insatsen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Lazio -1,5
Odds:  1,84 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, söndag 22/10

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 78%
X: 16%
2: 8%
Över 2,5 mål: 69%
Under 2,5 mål: 36%