Speltips inför Leicester – Leeds 24/10: Avslagen historia

Simon Pålsson Publicerat: 24 October 2017

Förväntningarna är allt annat än skyhöga inför matchen mellan Leicester City och Leeds United i Ligacupen. Här förväntar vi oss inte att lagen bjuder upp till någon vidare dans.

Nu börjar det täta matchandet för lagen i den engelska fotbollen. Inte nog med att det kryllar av omgångar i ligaspelet, nu ska det även spelas matcher i Ligacupen.

Utan tvekan är det här den match som har lägst anseende hos både spelare och klubbar, varpå vi inte sällan får se ganska b-betonade lag. Så lär också bli fallet inför matchen mellan Leicester och Leeds.

Båda spelar säsonger där huvudfokus utan tvekan ligger på ligaspelet. Där finns det faktiskt inte råd med några större poängtapp. Formen i båda läger ser ut att vara lite på uppåtgående efter segrar senast. Leicester bortaslog Swansea och Leeds vann enkelt borta mot Bristol City.

Spel på målmarknaden

Det är inte helt lätt att veta hur lagen tänker förhålla sig till matchen, men klart är i alla fall att den tillförordnade tränaren Michael Appleton inte kan placera Robert Huth, Matty James eller Adrien Silva i sin startelva. Känslan är också att fokus helt klart ligger på helgens ligamatch hemma mot Everton, även fall Ligacupen förmodligen är klubbens bästa titelchans i år. Vi räknar med ett par ganska tunga bänkningar av nyckelspelare här, inte minst i offensiven. Här gäller det också att passa på att låta fler spelare få chansen att luftas.

Det är inte heller helt enkelt att veta hur Leeds förhåller sig. Deras fokus på rimligen ligga på att försöka ta viktiga poäng i Championship, även fall tyngden i en sådan här turneringen – då för spelarna och supportrarna – kanske inte ska underskattas. Att få mäta sig med större lag är säkert en skön morot. Å andra sidan lär den sportsliga ledningen prioritera Championship, varpå mönstret från förra omgången i Ligacupen med flera nyckelspelare på bänken lär återkomma även här.

Det är ett faktum som allra oftast främst påverkar offensiven. Organisatoriskt är lagen relativt solida ändå. Därmed ligger en målexplosion inte riktigt i luften tror vi.

Under 2,75 mål spelas till 1,95 gånger degen hos bet365. Då får vi halva insatsen tillbaka vid exakt tre mål.

  Registrera dig hos bet365 här!
Regler & villkor gäller.

Speltips:

Speltips:  Under 2,75 mål
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (Regler & villkor gäller.)
Spelstopp:  20:45, tisdag 24/10
TV:   Matchen sänds inte på svensk tv.
Stream:    viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: