5 april 2019 leksand mora speltips shl

Speltips inför Leksand – Vita Hästen 3/10: Underskattade gäster

Ska HC Vita Hästen verkligen avfärdas redan innan bortamötet med Leksands IF på tisdagskvällen? Det känns som en farlig inställning till den här matchen.

Fyra matcher in i säsongen står både Leksands IF och HC Vita Hästen på två segrar vardera. För Leksand har det blivit två tunga förluster på bortaplan, dels mot Björklöven och dels mot Modo nu senast.

Det stora problemet på bortaplan har varit defensiven. Laget har redan släppt in tio mål på två bortamatcher och där gäller det nog att få ordning på sakerna innan det rinner iväg för mycket.

HC Vita Hästen å sin sida inledde säsongen med två förluster, men har nu två vinster på sina två senaste matcher. BIK Karlskoga och Västerviks IK har båda besegrats med uddamålet. Det får ändå ses som ett fall framåt för HC Vita Hästen, som trots en risig försäsong känns ganska spännande just nu.

Precis som vanligt är det ett lag som kan ställa till det för sina motståndare, oavsett vilka det nu än må vara.

Gästerna kan streta emot

Det ska sägas att de här båda lagen har spelat mot varandra fyra gånger. Det var egentligen för två säsonger sedan då båda befann sig i Hockeyallsvenskan. Leksand hade då övertaget med 3-1 i vinster, men det var idel jämna matcher. Därtill var det HC Vita Hästen som gick segrande ur den sista striden.

Klart är i alla fall att Leksand som klubb och som lag – på pappret – är starkare än sina motståndare. Å andra sidan har HC Vita Hästen den där tydliga förmågan att göra livet svårt för många av sina motståndare. Den typen av motståndare kan tära på en.

Leksand har inte heller imponerat med någon form av övertygelse under säsongsinledningen, så kanske svävar laget i fara här? Det känslan har i alla fall vi.

Vi tror på gästerna här. HC Vita Hästen +1,5 spelas till 1,95 gånger degen hos bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  HC Vita Hästen +1,5
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, tisdag 3/10
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 65%
X: 19%
2: 19%
Över 2,5 mål: 43%
Under 2,5 mål: 60%