6 oktober 2017 Linköping Örebro speltips SHL

Speltips inför Linköping – Örebro 6/10: Gästerna kan hota här

Mitt i fotbollens VM-kval sticker SHL in med ett intressant fredagsmöte. Linköpings HC får besök av Örebro HK i det som är ett möte mellan två lite svårplacerade lag.

Efter en fullspäckad SHL-torsdag är det nu dags för de två eftersläntande lagen – Linköpings HC och Örebro HK – att göra upp om tre poäng i fredagens enda SHL-drabbning.

Säsongsinledningen har inte varit någon större succé för något av lagen, som uppenbart fortfarande kämpar med att hitta sin identitet. Det har å andra sidan inte gått mer än några få veckor på den nya säsongen, varpå det inte är någon större fara på taket än.

Linköping har visat prov på en anmärkningsvärd ojämnhet i sina prestation. Två vinster på sex matcher så här i inledningen är såklart ett klart sämre facit än vad laget hade önskat. Det ska dock sägas att det inte har handlat om några stora förluster. Alldeles uppenbart finns det saker att jobba på, inte minst i organisationen. Laget har släppt in minst tre mål i fem av sex matcher så här långt. Det håller inte riktigt.

Underskatta inte gästerna

Trots att SHL har varit igång i mer än två veckor har Örebro inte spelat mer än fyra matcher så här långt. En vinst på fyra försök är ingenting som skrämmer, men samtliga förluster har faktiskt varit med uddamålet. I premiären mot Luleå förlorade de först efter förlängning.

Med tanke på att laget förlorat – och då bara med uddamålet – mot tuffa motståndare som Växjö Lakers och Brynäs finns det ingen större anledning till oro. Sitt ner i båten och låt Örebro få upp farten. I våra ögon är det ett lagbygge som kan ställa till det för många lag i år.

Kanske är det läge att ställa till det redan nu? Vi tror att Linköping kan få det tufft här. Klart är i alla fall att det blir en tät historia.

Örebro HK +1 (asian handicap) spelas till 1,80 gånger degen hos Unibet. Märk väl att det handlar om ordinarie tid.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Örebro HK +1 (asian handicap)
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, fredag 6/10
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 52%
X: 22%
2: 27%
Över 2,5 mål: 56%
Under 2,5 mål: 50%