23 september 2017 Luleå Djurgården speltips SHL

Speltips inför Luleå – Djurgården 23/9: Fokus på målen

Det blir fokus på målmarknaden när Luleå Hockey och Djurgårdens IF gör upp i omgång tre i SHL. Spelbloggare.se har hittat ett speltips till närmare dubbla degen.

Efter ett långt sommaruppehåll är det plötsligt väldigt intensivt matchande i SHL-inledningen. Nu väntar en intressant historia mellan Luleå hockey och Djurgårdens IF.

På ena sidan har vi ett Luleå som inte är helt enkla att placera i nuläget. Det finns ett par oroväckande saker kring den här klubben, inte minst att spelarmaterialet känns lite tunt för att på allvar blanda sig i en toppstrid.

I premiären hemma mot Örebro Hockey blev det en knapp seger efter straffläggning, men i returmötet mellan lagen – den här gången nere i Örebro – fick Luleå se sig besegrade med 2-0. Det har med andra ord inte varit en övertygande inledning på säsongen för norrlänningarna.

Djurgården går framåt

Det ser betydligt bättre ut för Djurgården så här långt. Visst, laget har en förlust och en övertidsvinst, men då har ändå motståndet varit närmast tuffast möjliga. I premiären fick laget inkassera en förlust i bortamatchen mot de regerande mästarna HV71 och i match två blev det en övertidsseger hemma mot svårspelade Malmö Redhawks.

Känslan är att Djurgården kliver in med samma energi och offensiva övertygelse som i de två första matcherna, där laget verkligen inte varit rädda för att kliva framåt. Vi har fått se öppna matcher två gånger om och det finns egentligen ingen anledning att vänta sig någonting annorlunda här. På hemmaplan är det så Luleå Hockey brukar agera – lite mer öppet alltså.

Över 4,5 mål (ordinarie tid) spelas till 1,96 gånger degen hos Betsson.

  Rygga spelet hos Betsson – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål (ordinarie tid)
Odds:  1,96 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betsson (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  18:00, lördag 23/9
TV:    
Stream:    

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 45%
X: 23%
2: 34%
Över 4,5 mål: 51%
Under 4,5 mål: 51%