6 april 2019 gif sundsvall malmö ff speltips allsvenskan

Speltips inför Malmö FF – Djurgårdens IF 24/4: Målspel hämtas

Malmö FF och Djurgårdens IF drabbar samman i ett intressant allsvenskt möte nere i Skåne den här måndagskvällen. Trots att Jonas Olsson missar matchen tror vi inte på någon målfest här.

Det blir en tung allsvensk duell på Stadion i Malmö under måndagskvällen. De regerande svenska mästarna Malmö FF får besök av ett stjärnspäckat Djurgårdens IF, som inlett säsongen aningen trevande.

Efter en poäng på de inledande två matcherna tog Djurgården en tung 3-0-seger i den senaste matchen, hemma mot ett svagt Elfsborg. Det var viktigt både för spelarna och tränaren Özkan Melchimichel, som varit lätt ifrågasatt från supporterhåll efter den svaga inledningen på säsongen.

Allra främst var det skönt för 08-laget att äntligen spräcka sin nolla. 0 mål på de två första matcherna gjorde att det fanns all anledning att tveka över lagets offensiva kraft. Nu väntar hur som helst en av säsongens absolut tuffaste bortamatcher. För att det inte ska bli förlust krävs det nog att Djurgården vaknat på rätt sida och det vore nog klokt att utnyttja chanserna framåt.

Märk väl att Jonas Olsson, den meriterade mittbacken, inte är med i Djurgårdens matchtrupp. Han drog på sig en ljumskada i den senaste matchen och väntas vara borta några dagar till.

Malmö FF har fortfarande mer att bjuda på

Skåningarna har inlett säsongen klart mer övertygande. Efter en småseg match mot IFK Göteborg i premiären, 1-1 på Ullevi, har Malmö verkligen vaknat till liv. 2-0 mot GIF Sundsvall i hemmapremiären följdes upp med en 3-0-vinst borta mot Halmstads BK, i en match där Pawel Cibicki visade toppform.

Inför den här matchen är åter stjärnspelarna Jo-Inge Berget och Behrang Safari tillbaka i matchtruppen. Rykten gör dock gällande att de båda får inleda matchen på bänken. Magnus Pehrsson ser helt enkelt ingen större anledning att röra om för mycket i laget efter den fina insatsen senast.

Malmö FF har imponerat med ett fint presspel och en solid defensiv organisation så här i inledningen av säsongen. Mittbacksparet med Lasse Nielsen och Franz Brorsson har på tre matcher inte släppt in något spelmål (målet i premiären var på hörna) och ser väldigt samspelta ut redan. På hemmaplan vet vi att skåningarna är väldigt benägna att hålla i bollen och föra matchen.

Känslan är att hemmalaget får gälla som klara favoriter här. Det bör ligga en MFF-seger ganska nära till hands, inte minst då Djurgården sett trubbiga ut i offensiven. Det lär dock inte bli någon målfest här.

Under 3 mål (asian handicap) spelas till 1,65 gånger pengarna hos bet365. Då får vi pengarna tillbaka vid exakt tre mål.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Under 3 mål (asian handicap)
Odds:  1,65 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, måndag 24/4
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 62%
X: 24%
2: 17%
Över 2,5 mål: 56%
Under 2,5 mål: 48%