Speltips inför Malmö FF – IF Elfsborg 25/9: Passa på direkt!

Simon Pålsson Publicerat: 25 September 2017

Malmö FF väntas ta tag i taktpinnen direkt i det allsvenska mötet med IF Elfsborg på måndag. Redan nu kliver vi in med ett speltips till närmare dubbla degen. Passa på direkt!

Malmö FF ångar på mot ännu ett SM-guld i den allsvenska toppstriden. Det enda som behövs är att laget vinner resten av sina hemmamatcher för att guldet garanterat ska vara i hamn. Då har skåningarna dessutom råd att förlora sina två kvarvarande bortamatcher, mot IFK Norrköping och IK Sirius.

På måndagskvällen väntar match mot IF Elfsborg på hemmaplan och här har vi grävt fram ett speltips vars odds lär droppa ganska ordentligt. För den som tänkt rygga finns det ingen anledning att såsa. In med degen!

Malmö FF är solklara favoriter inför den här matchen. Det bottnar i flera anledningar. Det primära är såklart att MFF är ett bättre lag än sina gäster. Därtill spelas matchen på gräs, IF Elfsborg har inte särskilt mycket att spela för och formen hos boråsarna är direkt svag. Malmö FF får dessutom tillbaka nyckelspelarna Anders Christiansen och Markus Rosenberg, som väntas kliva rakt in i startelvan med utvilade ben och hungriga huvud.

Spel på hörnmarknaden

Den här gången väntar vi oss en matchbild där Malmö FF sätter tonen direkt. Ingen rast och ingen ro. Efter ett par risiga veckor både resultat- och spelmässigt har skåningarna ett tydligare fokus på att faktiskt dominera sina matcher, speciellt på hemmaplan.

I senaste hemmamatchen mot Bajen var det tydligt att laget tog tag i taktpinnen direkt med hjälp av ett intensivt presspel och en svärm i offensiven. Det renderade i en tidig ledning och massvis med skapade chanser redan under första 20 minuterna.

Vi väntar oss något liknande igen. IF Elfsborg är ett ihåligt lag som får svårt att stå emot. Å andra sidan kan de säkerligen sticka upp med ett par fina kontringar.

Matchbilden lär dock präglas av ett skånskt tryck och vi förväntar oss aktiva kantspelare, precis som vanligt. Som så många gånger förr lär hemmalaget skapa många hörnor.

Över 6,5 hörnor för MFF spelas till 1,98 gånger insatsen hos Unibet. Det kommer att sjunka, så passa på direkt!

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Malmö FF över 6,5 hörnor
Odds:  1,98 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, måndag 25/9
TV:   cmoresport logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: