6 april 2019 gif sundsvall malmö ff speltips allsvenskan

Speltips inför Malmö FF – Kalmar FF 11/8: Målspel från Skåne

Två lag med tre raka hållna nollor gör upp på fredagskvällen. Malmö FF får då besök av Kalmar FF och känslan är att allt annat än en målfest väntar i den här allsvenska matchen.

Två riktiga solida försvar – åtminstone sett till de senaste matcherna – gör upp om två poäng i Malmö på fredagskvällen. Serieledarna Malmö FF gästas då av Kalmar FF, som ligger på en något mer utsatt tabellposition.

Smålänningarna har dock vaknat till liv på sistone och har i skrivande stund tre raka nollor i ligaspelet. Märk väl att laget dessutom vunnit samtliga tre matcher och att dessa nio poäng har gjort att Kalmar plötsligt ligger på betydligt säkrare mark – från att ha varit rejält utsatta och legat på nedflyttningsplats.

Sedan Nanne Bergstrand tog över laget har Kalmar börjat fungera bättre som ett kollektiv och det är tydligt att defensiven är mer organiserad nu. Det görs inte heller lika många individuella misstag bakåt. Offensiven sprudlar fortfarande inte, även fall spelet sett bättre och bättre ut. Inför den här matchen har Kalmar dock tappat sin spelmotor Ismael. Därtill är Rasmus Elm fortsatt inte tillgänglig.

Malmö FF med offensiva bekymmer

Under onsdagen blev det klart att Carlos Strandberg skrivit på för Malmö FF, men anfallaren blir inte spelklar förrän till nästkommande match. Med Markus Rosenberg avstängd ser det plötsligt lite tunt ut framåt, speciellt då exempelvis Pawel Cibicki knappast rosat marknaden på sistone.

Spelmässigt hade Malmö det dessutom väldigt tufft mot Djurgården senast, men skåningarna lyckades vinna efter ett sent segermål. Laget har i för sig tre raka hållna nollor och ser något säkrare ut defensivt, men än finns det vissa saker att fila på i offensiven.

Känslan är att det här blir en match med ett bortalag som gärna bevakar 0-0 och ett hemmalag som kanske inte riktigt har nycklarna att låsa upp sina motståndare. Någon målmässig explosion väntar vi knappast oss.

Under 2,75 mål spelas till 1,92 gånger pengarna hos bet365. Då får vi tillbaka halva insatsen om det blir tre mål i matchen.

 

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Under 2,75 mål
Odds:  1,92 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, fredag 11/8
TV:    
Stream:    

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 74%
X: 19%
2: 11%
Över 2,5 mål: 57%
Under 2,5 mål: 47%