Speltips inför Malmö Redhawks – HV71 3/4: Målspel i fokus

Simon Pålsson Publicerat: 2 April 2017

Det blir ett spel på målmarknaden när Malmö Redhawks får besök av HV71 i det andra mötet i SM-semifinalen. Spelet betalar 1,81 gånger pengarna hos Betsson.

Trots ledning vid två tillfällen lyckades Malmö Redhawks inte få med sig en vinst hem till Malmö efter den första semifinalmatchen mot HV71 i SM-slutspelet. Matchen slutade till slut 5-2 till hemmalaget HV71.

Nu är det dags för match nummer två och om det här ska bli en match med spänning kan det nog vara på sin plats med en hemmaseger. Om det är någonstans skåningarna trivs är det just i Skåne, så den möjligheten borde tros allt vara ganska god.

I matchserien mot Växjö Lakers – den kvartsfinal som Malmö till slut vann med 4-2 – tog laget två raka avslutande vinster i Malmö Arena. Där fick vi ofta se ett Malmö som spelade med ett enormt självförtroende och inför en hemmapublik som onekligen gav mer energi till laget.

Malmö Redhawks släpper inte taget

Under hela säsongen och inte minst här i slutspelet har Malmös offensiva, högt pressande ishockey varit ett framgångsrecept. Det är en taktik som ofta burit frukt i än större grad på hemmaplan. Med andra ord litar vi på att skåningarna kommer ut med gott självförtroende till den här matchen.

Tänk också på att Malmö trots allt hade ledningen vid två tillfällen i match nummer ett. Bevisligen kan laget störa sitt motstånd här och då borde en match på hemmaplan vara en ännu bättre chans att faktiskt göra avtryck.

HV71 såg starka ut på bortaplan i matchserien mot Färjestad BK, en kvartsfinal de för övrigt vann med 4-0 i matcher. Trots att HV71 är ett organiserat lag med stora defensiva styrkor går det inte att blunda för målfarligheten. Fem mål senast vittnar inte minst om det.

Därför tror vi på en öppen matchbild och en målrik historia. Över 4,5 mål (ordinarie tid) spelas till 1,81 gånger pengarna hos Betsson.

  Rygga spelet hos Betsson – Få 1 000 kr riskfritt spel!

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål (ordinarie tid)
Odds:  1,81 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betsson (1 000 kr riskfritt spel)
Spelstopp:  19:15, måndag 3/4
TV:   cmorehockey logo (TV-tablå)
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: