3 oktober 2017 kometa brno Malmö Redhawks speltips CHL

Speltips inför Malmö Redhawks – KalPa 2/9: Revansch att utkräva

Den fjärde gruppspelsmatchen i Champions Hockey League står för dörren. Malmö Redhawks hoppas ta revansch på finska KalPa, som vann det första mötet mellan lagen.

Är du på jakt efter underhållning?

Då är det nog en klok idé att slå dig ner i soffan runt 15-snåret på lördagseftermiddagen och ratta in rätt kanal för CHL-mötet mellan Malmö Redhawks och KalPa.

När lagen möttes för en vecka sedan fick vi se hela tio mål. På finsk mark visade det sig att finnarna var snäppet starkare. När 60 minuter var spelade hade KalPa vunnit med 6-4 i en minst sagt svängig historia.

Riktigt så explosionsartat lär det inte bli den här gången. Lagen har lärt sig varandras styrkor och har därtill spelat ytterligare två matcher i turneringen – varpå spelet ser lite bättre ut. Å andra sidan vore en total scenförändring inte rimlig. Här blir det åka av.

Malmö Redhawks har höjt sig

Efter den snöpliga förlusten i Finland har Malmö Redhawks sett betydligt bättre ut i dubbelmötet med Stavanger. 4-3-vinsten på bortaplan följdes upp av en 2-1-vinst på hemmaplan. Det finns fortsatt en hel del att bygga på och det märks att skåningarna inte är i fullt slag, men effekten av två raka segrar lär synas när det kommer till självförtroende.

Addera då revanschlusta och vi räknar iskallt med att Malmö Redhawks som kliver in på isen mot KalPa med full kraft. Här finns det inte utrymme för en förlust till.

KalPa har fortsatt att se darriga ut i defensiven. Fyra insläppta hemma mot Kometa och sedan tre insläppta på bortaplan mot samma lag vittnar om att alla bitar inte fallit på plats i det defensiva pusslet. Malmö Redhawks på bortaplan är inte den enklaste av uppgifter när försvaret inte sitter på plats. Det lär märkas målmässigt.

Vi ser framför oss en till målrik historia – åtminstone åt ett håll.

Malmö Redhawks över 2,5 mål (inklusive förlängning) spelas till 1,70 gånger degen hos Betway. Kanonodds!

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Malmö Redhawks över 2,5 mål (inklusive förlängning)
Odds:  1,70 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  15:00, lördag 2/9
TV:    
Stream:    

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 56%
X: 21%
2: 26%
Över 4,5 mål: 69%
Under 4,5 mål: 40%