29 mars 2018 Malmö Redhawks Frölunda speltips SHL SM kvartsfinal

Speltips inför Malmö Redhawks – Örebro HK 9/10: Mål i fokus

Två känslor dominerar i magtrakten inför SHL-mötet mellan Malmö Redhawks och Örebro HK. Har inte hemmalaget blivit för stora favorit och borde inte det här sluta med en hel del mål?

Malmö Redhawks och Örebro HK gör upp i det som är måndagens enda SHL-match och här finns det all anledning att vara lite försiktig på förhand.

Spelbolagen verkar väldigt ense om att det är hemmalaget som är klara favoriter, men frågan är om Malmö Redhawks inledning på säsongen verkligen gör att de är förtjänta av ett så starkt favoritskap?

Efter sex spelade matcher har Malmö Redhawks tre vinster, men det är formen senaste veckan som är direkt oroande. Tre förluster på de fyra senaste är inget bra facit oavsett motstånd, men det är defensiven som är riktigt oroväckande. 18 insläppta mål på fyra matcher är ett facit som talar sitt tydliga språk och dessvärre är det inget positivt sådant.

Örebro HK kan sprattla till

För motståndet står alltså Örebro hK, som också har tre vinster på sex SHL-matcher. Senast kommer laget från ett dubbelmöte med Linköpings HC, där de faktiskt tagit två vinster, varav en efter förlängning. Det är säkerligen en skön fjäder i hatten inför det här mötet.

Med andra ord kommer Örebro HK till Skåne med ett gott självförtroende. Senast laget var i Malmö blev det i för sig stryk med hela 6-0, men märk väl att Örebro HK vunnit tre av lagens fem senaste inbördes möten. Det finns helt enkelt ingen anledning att vifta bort gästerna för enkelt här.

Vår omedelbara magkänsla var ett överspel här, men vi väljer att slå ihop känslan av att Malmö Redhawks är lätt överskattade just nu och att gästerna visat gryende form.

Örebro HK över 2 mål, ordinarie tid (asian handicap) spela till 2,22 gånger degen hos Unibet. Då får vi pengarna tillbaka vid exakt två mål.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Över 2 mål, ordinarie tid (asian handicap)
Odds:  2,22 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, måndag 9/10
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 57%
X: 22%
2: 24%
Över 2,5 mål: 57%
Under 2,5 mål: 48%