3 oktober 2017 kometa brno Malmö Redhawks speltips CHL

Speltips inför Malmö Redhawks – Rögle BK 16/9: Skånederby i premiären

Malmö Redhawks kliver in i SHL-säsongen med ganska stora förväntningar på sina axlar. Kan laget leva upp till dessa redan i premiären mot Rögle BK?

Nere i Skåne rivstartar SHL med ett hett Skånederby redan i SHL:s första omgång. Här finns det all anledning att vänta sig fin underhållning.

Inför den här säsongen är den stora frågan huruvida Malmö Redhawks kan leva upp till de högt ställda förväntningarna, som givetvis bottnar i lagets fina fjolårssäsong.

Så här på förhand känns det som att Malmö har fina förutsättningar för att göra just det. På försäsongen har vi sett laget imponera i Champions Hockey League, med tre raka segrar på slutet. Premiärförlusten borta mot finska KalPa, 6-4, går att förlåta. I genrepet mot Karlskrona HK förra veckan såg skåningarna urstarka ut. 7-1 är ett bevis på att det fortsatt finns mycket offensiv styrka här.

Rögle BK får det tufft igen

Förra säsongen harvade Rögle BK omkring i botten av tabellen och kunde rädda sig kvar i SHL tack vare sin tyngd. På försäsongen har laget valt att spela mot relativt enkelt motstånd, något som möjligen har gett laget chansen att boosta självförtroendet.

Mot lag från SHL har resultaten inte varit särskilt bra. 4-0-förlust hemma mot Örebro HK och förlust borta mot Karlskrona HK kanske inte är resultat att dra för stora växlar av, men det är åtminstone ingenting som får oss att tro stenhårt på ängelholmarna.

Vår känsla är att Malmö är snäppet bättre här – minst. Därtill trivs laget alltid hemma i Malmö Arena.

Malmö Redhawks att vinna spelas till 1,80 gånger pengarna hos Betway.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Malmö Redhawks vinner
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  15:15, lördag 16/9
TV:    
Stream:    

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 56%
X: 21%
2: 24%
Över 2,5 mål: 53%
Under 2,5 mål: 49%