Speltips inför Manchester United – Celta Vigo 11/5: Måltankar till dubbelt betalt

Spelbloggare Publicerat: 10 May 2017

Tanken är att insatsen ska dubblas med ett målspel när det vankas retur mellan Manchester United och Celta Vigo i Europa League-semifinalen. Lyckas vi?

Det är klar fördel Manchester United här inför returen, men det sista ordet är absolut inte sagt. Celta Vigo ska inte räknas bort här, trots 0-1 i baken från hemmamötet på Balaídos.

Dissekerar vi det första mötet lite närmare, är det bara att slå fast att Manchester United var snäppet bättre – men absolut inte dominanta. Siffrorna hade kunnat bli de omvända, utan att det hade setts som ett direkt rån.

På pappret ser Celta Vigos form rentav urusel ut, men helt förblindade ska vi inte bli av det – tränaren Berizzo har helt och hållet lämnat seriespelet åt sidan och roterar hejvilt där, för att ha så pass fräscha spelare som möjligt till Europa League.

Det ska dock också nämnas att José Mourinho och hans United har fokus inställt på Europaspelet – något som också deklarerats – och i förra veckans 0-2-förlust mot Arsenal verkade man närmast helt ointresserade samt att det roterades en del.

Något som förföljt ”De röda djävlarna” är skadeproblemen, inte minst såhär i slutspurten av spelåret – med långtidsskadan på Zlatan Ibrahimovic, men även problem på de centrala positionerna i allmänhet och mittbacksditot i synnerhet.

Gästerna kommer till spel utan Giuseppe Rossi medan Rubén Blanco ska testas närmare avspark.

Underspelar till dubbelt betalt

Här ska insatsen alltså dubblas – och det försöker vi med ett underspel på målmarknaden.

Manchester United kommer stärkta av ett mycket bra bortaresultat, 1-0-vinst, och kommer därför inte behöva jaga hemma på Old Trafford. Laget är ofta stabilt, men saknar lite udd och det kombinerat borde tala för en tillknäppt matchbild.

För visst ska ett förmodat lite mer vågat Celta Vigo, som också är rätt offensivt lagda, kunna hållas i styr?

Samtidigt skulle det förvåna om spanjorerna klev på med en alldeles för offensiv approach, då det trots allt ”bara” är 0-1 som ska hämtas in.

United har åtta raka matcher under 2,5 mål medan 3/6 senaste för Celta Vigo har klivit under linan.

Under 2,5 mål spelas till dubbelt betalt hos William Hill.

  Rygga spelet hos William Hill – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips: Under 2,5 mål
Odds: 2,00 (Jämför alla odds)
Bolag: William Hill (1 000 kr bonus)
Spelstopp: 21:05, torsdag 11/5
TV:  kanalnio logo
Stream:  dplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: