Speltips inför Manchester United – Crystal Palace 30/9: Tidigt målspel

Simon Pålsson Publicerat: 27 September 2017

Manchester United har ett snitt på över tre gjorda mål per match i säsongsinledningen. Det finns ingen anledning att tro på Crystal Palace som ett lag att bryta den fina trenden.

Manchester United ångar på i toppen av Premier League. Det ser mer och mer bli ett race tillsammans med Manchester City och möjligen Tottenham Hotspur om ligatiteln. För att fortsätta hålla jämna steg i toppen krävs ytterligare en vinst när Crystal Palace kommer på besök.

Det är ett oerhört svagt och ihåligt lag som nu gästar Old Trafford. Inledningen på Premier League har bestått av sex raka förluster. Fortfarande har laget inte gjort ett enda mål framåt och bakåt ser det inte heller särskilt lovande ut. 5-0-krossen borta mot Manchester City gav förmodligen inte mer självförtroende till ett redan sargat gäng.

Det går att jämföra med Manchester United vars hysteriska målform fortsätter. Det som imponerar är att laget är konsekventa i sitt målskytte. I fem av nio matcher sedan säsongsstarten har laget gjort fyra mål. I övriga har det blivit ett, tre, två och två. Det ger ett fantastiskt snitt på över tre mål per match.

Det finns egentligen ingenting som talar för att Crystal Palace skulle orka stå emot en sådan trend.

Spel på målmarknaden

Det finns fortsatt en hel del avbräck i Manchester United. Å andra sidan sitter José Mourinho som bekant på en oerhört bred trupp, varpå några skador och avstängningar snarare tvingar fram chansen för andra spelare. Marouane Fellaini, Marcos Rojo, Michael Carrick och självklart både Zlatan Ibrahimovic samt Paul Pogba missar den här matchen för hemmalagets del. Därtill väntas Anthony Martial och Phil Jones vilas efter att ha dragit på sig småskavanker.

Trots allt detta kan José Mourinho mönstra en minst sagt stark startelva, inte minst i den offensiva delen av planen.

För gäsernas del ser det nog ännu tyngre ut. Det är inte lika tunga namn som är borta, men Crystal Palace har verkligen inte råd att sakna flera nyckelspelare samtidigt. Christian Bente och Wilfried Zaha är båda indisponbila på grund av skador och kan därmed inte stärka offensiven. Connor Wickham kommer inte heller till spel, medan United-lånet Timothy Fosu-Mensah inte får spela då det är Manchester United som står för motståndet. Ruben Loftus-Cheek kommer att testas sent.

I våra ögon är favoritskapet tydligt. På hemmaplan lär hemmalaget köra över sina gäster.

Manchester United över 2,5 mål spelas till 1,96 gånger degen hos Betway.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Manchester United över 2,5 mål
Odds:  1,96  (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  16:00, lördag 30/9
TV:    viasatpremium logo
Stream:    viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: