3 februari 2018 Manchester United Huddersfield Speltips

Speltips inför Manchester United – FC Basel 12/9: Tydlig dominans

Förväntningen är att Manchester United fattar ett ordentligt tag om taktpinnen redan från första stund i matchen mot FC Basel. Det här är den första omgången i Champions League-gruppspelet och hemmalaget vill visa sig starka direkt.

Premiäromgång i Champions League-gruppspelet. 2011 fick vi se Manchester United och ett då väldigt starkt FC Basel göra upp i det här skedet av turneringen. Nu är de båda lagen lottade att ingå i samma grupp igen.

Känslan den här gången är att det är två ganska annorlunda lag mot då. FC Basel har fallerat en del och befinner sig inte alls på samma höga nivå som tidigare, då speciellt i bemärkelsen vilken höjd laget har. Potentialen – högstanivån – är inte på samma nivå.

Därtill är inte formen vad den kan vara för laget, som har tre raka matcher utan vinst i det inhemska ligaspelet. Då spelar FC Basel ändå i en svag liga, nämligen schweiziska Super League. Det är inget vidare facit att luta sig tillbaka mot när man ska ta sig till Old Trafford och en av säsongens förmodligen allra svåraste bortamatcher.

Manchester United trummar igång

2011 var en säsong när Manchester United så sakteliga började dala – en nedåtgående trend som har fortsatt sedan dess. Från och med i år – eller möjligen redan förra säsongen – ser laget dock ut att närma sig gamla höjder igen. Därmed är det med stor nyfikenhet vi slår oss ner för att se laget i Champions League igen.

Formen är god. I Premier League har laget plockat tio av tolv möjliga poäng så här långt. Därtill vittnar tre hållna nollor om att det finns en tydligare organisation i laget det här året. En stor del kan säkerligen tillskrivas Nemanja Matic på innermittfältet, som onekligen haft en balanserande effekt på laget.

Inför den här matchen är engelsmännen solklara favoriter. Det går inte att påstå något annat. Vi tänker oss ett ganska saftigt tryck mot gästernas mål redan från första minut.

Manchester United över 6,5 hörnor spelas till 1,75 gånger pengarna hos Bwin.

  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Manchester United över 6,5 hörnor
Odds:  1,75 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp:  20:45, tisdag 12/9
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 80%
X: 13%
2: 5%
Över 2,5 mål: 60%
Under 2,5 mål: 40%