4 juli 2017 Dudi Sela Marcel Grannolers speltips Wimbledon

Speltips inför Marcos Baghdatis – Yuichi Sugita 30/6: Ojämnheten kostar

Till slut måste det kosta dyrt att spela så ojämnt som Marcos Baghdatis har gjort i Turkiet i veckan. Det är ingångsvärdet inför cypriotens semifinal mot Yuichi Sugita på fredagen.

Det är inte första gången det händer. Japanen Yuichi Sugita, som egentligen är en förhållandevis medioker tennisspelare med ATP-mått mätt, spelar fantastisk tennis för tillfället.

28-åringen har den förmågan, att under enskilda perioder verkligen blixtra till sitt spel. På gräs har han dessutom en tendens att spela klart bättre, varpå den här delen av året passar honom perfekt.

Nu är japanen framme vid semifinal i ATP Antalya, där Marcos Baghdatis står för motståndet. Yuichi Sugita har slagit ut Matthew Ebden, David Ferrer och unge tysken Daniel Altmaier på vägen. Det är kanske inga fantastiska skalper, men han har å andra sidan vunnit i övertygande stil. I matchen mot toppspelaren David Ferrer – som egentligen inte trivs på gräs – var det Yuichi Sugita som varit mentalt starkast i det matchavgörande tiebreaket. Bara det är starkt.

Marcos Baghdatis blandar och ger

Att cyprioten Marcos Baghdatis är svår att lita på vet vi sedan gammalt. I sina bästa stunder spelar han fantastisk tennis, men hipp som happ går han inte att känna igen. Den mentala förmågan är inte på topp och vi får ofta se en loj cypriot, ibland även i perioder under annars bra matcher.

Nu har han visserligen tagit sig till semifinal, men det har varit med nöd och näppe. Cyprioten har varit illa ute mot både Carlos Berlocq – en ytterst begränsad grässpelare – och den 22-åriga indiern Ramkumar Ramanathan, som just nu är rankad 222 i världen.

I semifinalen väntar alltså en formtoppad japan. Yuichi Sugita blir en svår nöt att knäcka, det vågar vi lova. Just nu är japanen dessutom rankad ett par placeringar bättre än sin motståndare, så det är inte på något sätt en ojämn match-up.

Yuichi Sugita vinner spelas till 1,85 gånger pengarna hos bet365.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Yuichi Sugita vinner
Odds:  1,85 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bet365 (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 09:00, fredag 30/6

 

 

 

 

 

data

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

Marcos Baghdatis: 50%
Yuichi Sugita: 54%
Över 21,5 game: 52%
Under 21,5 game: 56%