Speltips inför Milos Raonic – Pablo Carreno-Busta 4/6: En nagelbitare att vänta

Simon Pålsson Publicerat: 2 June 2017

I den fjärde omgången drabbar Milos Raonic och Pablo Carreno-Busta samman. Skådeplatsen är det franska gruset i Roland Garros, årets andra Grand Slam-turnering.

Den första spelveckan i Roland Garros ska avslutas med en drös intressanta matcher. Vårt fokus hamnar på söndagens match mellan Milos Raonic och Pablo Carreno-Busta, som båda tagit sig till den fjärde omgången utan några större problem.

Milos Raonic har slagit ut Steve Darcis, Rogerio Dutra Da Silva och Guillermo Garcia-Lopez i nämnd ordning. Märk väl att kanadensaren tappade set mot 79-rankade Rogerio Dutra Da Silva, samtidigt som matchen mot Guillermo Garcia-Lopez knappt går att dra några större växlar av då han fick avbryta matchen redan i andra set på grund av skada.

Spelmässigt har kanadensaren inte övertygat så där extremt mycket. Det här är säsongen som den stora talangen ska ta ytterligare steg, men med tanke på att grus inte är hans favoritunderlag finns det en möjlig förklaring till att kanadensaren inte känns helt hundra. Känslan är att Milos Raonic får allt svårare att hävda sig i takt med att kalibern på motståndet förbättras.

En spelare som kan streta emot

Enligt spelbolagen är Milos Raonic favorit här och det kan vi möjligen köpa. Att det raka spelet på kanadensaren ska betala runt 1,50 gånger pengarna känns dock föga rimligt. I själva verket är det här en betydligt jämnare match.

Pablo Carreno-Busta är nämligen en vass spelare, som trivs allra bäst på grus. Den 25-åriga spanjoren har dessutom sett het ut i sina tre inledande matcher, där 3-0-segern mot Grigor Dimitrov senast sticker ut. Det är en motståndare som inte manövreras ut så enkelt utan att det finns mycket kvalité bakom.

Därför tror vi att spanjoren kan streta emot bra här. Det känns som att vi står inför en nagelbitare, som mycket väl kan gå hela vägen till fem set. Om Milos Raonic får sin ruskiga serve att fungera blir han svårstoppad och det är också detta vapen som är anledning till att vi avstår ett plusspel i handikapp på spanjoren. Även om Milos Raonic förlorar ett set tenderar det att bli ganska tight och långt.

Ett överspel lockar mer. Över 40,5 game till 1,90 gånger pengarna hos Betway känns som bra betalt. Det bör sitta även om matchen bara blir fyra set lång.

  Rygga spelet hos Betway – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Över 40,5 game
Odds:  1,90 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 11:30, söndag 4/6
TV:   eurosport logo
Stream:   eurosportplayer logo

 

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: