26 maj 2017 Milos Raonic Tomas Berdych speltips ATP Lyon

Speltips inför Milos Raonic – Tomas Berdych 26/5: Tungviktsmöte i ATP Lyon

Milos Raonic och Tomas Berdych drabbar samman i den ena semifinalen i ATP Lyon. Spelbloggare.se har hittat ett fint speltips till 1,78 gånger pengarna och hintar också om ett ännu högre odds.

Det är dags för semifinaler i ATP-turneringen i franska Lyon, där flera tunga spelare i världseliten nu vässar formen inför nästa veckas Grand Slam-turneringen i den franska huvudstaden.

Två spelare som blir att räkna med nästa vecka är Milos Raonic och Tomas Berdych, där den förstnämnda nu är inne på den säsong där han ska ta nästa steg. Det är nu Milos Raonic ska hota på allt bredare front och det är nu han på allvar ska etablera sig som en självklar spelare där uppe i världstoppen.

I sina bästa stunder spelar Milos Raonic en tennis som gör honom så oerhört svår att få grepp om. Hårda servar, fantastiskt stabilt grundspel och en fin rörlighet trots sin längd är egenskaper som när han har en bra dag gör honom väldigt svår att stoppa. Grus må inte vara hans favoritunderlag, men han är å andra sidan så pass allsidig att han blir att räkna med här också.

Vanligtvis spelar Milos Raonic inte så många grusturneringar per säsong, men när det vaknas Grand Slam-turnering är det självklart att kanadensaren kopplar på sitt fokus.

Det går inte att blunda för favoritskapet

Tomas Berdych är inte heller en spelare som föredrar att spela på grus. Om vi ska göra det enkelt för oss går det att hitta stora likheter mellan de här båda spelarnas sätt att spela sin tennis, men det råder ingen tvekan om att Milos Raonic har en högre höjd och en större bred i både sitt spel och i sin talang.

Båda spelarna har inlett den här turneringen med två enkla vinster, men det är först nu en värdemätare väntar. Så sent som förra veckan slog Milos Raonic faktiskt Tomas Berdych med klara 2-0 (6-3, 6-2) och på det hela taget har kanadensaren totalt 5-2 i inbördes möten mot Tomas Berdych.

Blir det 2-0 här också? Inte kan väl så mycket ha hänt på en vecka? 2-0 finns till hela 2,35 gånger pengarna hos Unibet, MrGreen och 888sport. Vi riktar dock blickarna mot ett lite säkrare håll.

Milos Raonic -2 (asian handicap) spelas till 1,78 gånger pengarna. Då får vi pengarna tillbaka vid tvåmålsseger i antal game. Märk väl att det här spelet mycket väl kan sitta även fall kanadensaren missar ett set och kanske även om han råkar förlora matchen efter tre set.

  Rygga spelet hos Bet365 – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Milos Raonic -2 (asian handicap)
Odds:  1,78 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 16:00, fredag 26/5

 

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

Milos Raonic: 66%
Tomas Berdych: 38%
Över 2,5 set: 44%
Under 2,5 set: 62%