Speltips inför Mischa Zverev – Ryan Harrison 27/6: Formen avgörande

Simon Pålsson Publicerat: 25 June 2017

OBS! Uppskjuten. Här finns det ingen som helst anledning att blunda för det uppenbara faktum att tysken är favorit. ATP Eastbourne inleds med ett spel till 1,87 gånger pengarna för vår del.

Efter att i två år ha avgjorts i Nottingham är AEGON Championship nu tillbaka i Eastbourne. Precis som vanligt är det en grästurnering och precis som vanligt spelas den veckan innan Wimbledon, varpå ett par tunga spelare brukar leta sig hit för att vässa formen.

Det här året är det Novak Djokovic som skänker den tydligaste stjärnglansen till turneringen. Serben behöver koppla på sitt spel ordentligt om han ska bli att räkna med i Wimbledon, inte minst med tanke på att Roger Federer såg glödhet ut i ATP Halle under den gångna veckan.

Den första matchen vi tänker fokusera på från ATP Eastbourne är den mellan tysken Mischa Zverev och amerikanen Ryan Harrison, en spelare som sannerligen inte sett särskilt het ut på sistone. Ryan Harrison har fyra raka förluster och såg riktigt svag ut på gräset i London förra veckan. Då förlorade han stort mot Grigor Dimitrov.

Underlaget passar tysken bättre

Att Ryan Harrison inte är någon grässpelare kom i för sig inte som någon överraskning. 25-åringen får inte riktigt grepp om spelet när bollen studsar som den gör på gräset. Mischa Zverev däremot trivs ofta bra på gräs och har sett väldigt stark ut på sistone.

En stor del kan tillskrivas hans fina serve, som när den fungerar bra är väldigt svårmanövrerad för motståndaren. På gräs får den dessutom en extra dimension tack vare den märkliga studsen. Vi har sett Mischa Zverev i ett par matcher på sistone och kan intyga att serveformen sitter i. I de två föregående turneringarna – båda på gräs – har tysken åkt ut efter täta matcher mot Roger Federer respektive Feliciano Lopez. Båda spelarna har sedan vunnit respektive turnering. Det säger en del.

Känslan är att Mischa Zverev blir på tok för svår här. Formen, underlaget och servarna är tre faktorer som talar för tysken. Det går inte att blunda för favoritskapet.

Mischa Zverev 2-0 spelas till 1,87 gånger pengarna hos Bethard. Fortsätter han serva lika bra som sista veckorna ska det inte vara några som helst problem.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Mischa Zverev 2-0
Odds:  1,87 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (1 250 kr bonus)
Spelstopp:  Tidigast 11:00, tisdag 27/6
TV:   eurosport logo
Stream:   eurosportplayer logo

 

 

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: