Speltips Leipzig Köln

Speltips inför Monaco – Leipzig 21/11: Delikat hörnspel

Ett delikat hörnspel är uppdukat av Mr Green inför den så fruktansvärt viktiga CL-bataljen mellan AS Monaco och RB Leipzig. Ni tar del av det här, tillsammans med alla de bästa oddsen.

En äkta måstematch väntar här, där till och med två slutspelsdrömmar kan släckas. Annars, om ingendera av dem skulle nå CL-slutspelet, är det dessutom en nyckelmatch för att undvika jumboplatsen och därmed också missa Europa League-biljetten.

Två omgångar återstår av gruppspelet. Besiktas, lite oväntat, toppar gruppen i dominant stil medan Leipzig är närmast tvåan Porto med två pinnar som skiljer dem åt medan Monaco har fyra upp till dem. De senare nämnda är hårt pressade att vinna. Leipzig bör detsamma, och om Porto vinner över Besiktas timmarna före denna match måste de det.

Beroende på vilket typ av spel man är inne på, skulle man därför kunna avvakta till efter avspark mellan just Besiktas och Porto, dock med risken att oddsen kan monteras ner kraftigt.

Bortsett från de sämre resultaten i Champions League hittills, är Monaco i alla fall i god form. För närvarande står de stärkta med fem matcher uppradade utan torsk. 1-1 borta mot Amiens SC i fredags var dock en besvikelse.

Det finns en rad orosmoln på skadefronten för fransoserna. Terence Kongolo, Adama Traoré, Gabriel Boschilia, Rony Lopes och Thomas Lemar är alla i riskzonen att missa matchen. Djibril Sidibe är helt out. För Leipzig riskerar Stefan Ilsanker och Naby Keita att missa.

Passerat hörnlinan i alla matcher

Ett spel från hörnmarknaden, ja. Ett mycket fint sådant, menar vi.

Leipzig är bollinnehavsorienterat och har haft just mest av bollinnehavet i alla fyra CL-matcher. Här möter de en ändå tuff motståndare och om man inte leder matchen – ett tänkbart scenario – kommer matchen öppnas upp alltmer. Om det är oavgjort, sannolikt åt båda håll. Fler offensiva situationer – större hörnmöjligheter.

Hörnlinan på Leipzig har satts ut på 4,5 och den har de passerat i samtliga matcher i turneringen hittills. Det är dessutom ingen långsökt gissning att de kommer tillåtas hålla en hel del boll från start här.

I Bundesliga är Leipzigs hörnsnitt förhållandevis lågt, men som förutsättningarna ser ut här ska de absolut ha en stor chans att passera hörnlinan.

Leipzig över 4,5 hörnor tas alltså till 1,91 gånger degen hos Mr Green. Värde 10-15 punkter neråt?

  Rygga spelet hos Mr Green – Få 2 gratisspel á 100 kr styck!

Speltips:

Speltips: Leipzig över 4,5 hörnor
Odds: 2,06 (Jämför alla odds)
Bolag: Mr Green (2 gratisspel á 100 kr styck!)
Spelstopp: 20:45, tisdag 21/11
TV: 
Stream: 

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

Väntade startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark uppdateras det automatiskt till de officiella startelvorna.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 42%
X: 27%
2: 33%
Över 2,5 mål: 61%
Under 2,5 mål: 43%