Anaheim Ducks

Speltips inför Nashville Predators – Anaheim Ducks 17/5: Målfokus här

Game 3 mellan Nashville Predators och Anaheim Ducks står på schemat den här natten till onsdag svensk tid. Spelbloggare.se har hittat ett speltips till 1,91 gånger pengarna.

Det ser ut att bli en mycket intressant matchserie mellan Anaheim Ducks och årets glada överraskning Nashville Predators, som har flera tongivande svenskar i laget. Filip Forsberg är en av dessa. Den killen fortsätter att göra poäng i så gott som varje match.

Efter två spelade matcher har vi 1-1 mellan lagen och plötsligt är det Predators som sitter i någon form av förarsäte, med chansen att nu ta två raka vinster på hemmaplan. Här är laget också erkänt starka, det har vi sett både i grundserien och i slutspelet.

Ducks å sin sida har egentligen bara ett läge och är som bäst när matcherna blir allmänt öppna. Inte sällan får vi se riktiga smällkarameller, inte minst målmässigt. Mot Edmonton Oilers i förra rundan tog laget ett par tunga bortasegrar, men hade samtidigt en tendens att släppa in hel del mål på bortais. Tack vare en galet produktiv offensiv gick det att vinna matcherna ändå.

Inför Game 3 är känslan att vi står inför vad som kan bli ett definierande möte. Tar hemmalaget en seger här kan vi ha 3-1 väldigt snart. Om det istället är Ducks som vinner har de åter tagit över fördelen av fler möten på hemmaplan. Det blir med andra ord högst intressant att följa det här.

Målspel på hemmalaget

Anaheim Ducks fortsätter ha vissa problem med skador. Det handlar fortsatt om samma spelare som tidigare. Kevin Bieksa, Logan Shaw, Patrick Eaves och Simon Despres kommer samtliga att missa även Game 3.

Riktigt så kämpigt är det inte för Nashville Predators del. Kevin Fiala är den enda spelaren som inte kommer till spel. Forwarden är som bekant fortsatt indisponibel och kommer inte att spela mer den här säsongen.

Känslan är att ett hemmastarkt, fartfyllt och formstarkt Predators gärna visar framfötterna inför sin hemmapublik. På hemmaplan har laget varit starka rakt igenom hela slutspelet. Samtidigt ska sägas att Ducks haft en klar tendens att släppa in en hel del mål på bortaplan.

Nashville Predators över 2,5 mål (ordinarie tid) spelas till 1,91 gånger pengarna hos Unibet. Spelet har suttit i fyra raka matcher mot Ducks och i det här läget – när laget äntligen vänder hem igen – borde det sitta igen.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Nashville Predators över 2,5 mål (ordinarie tid)
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  02:00, onsdag 17/5
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 42%
X: 27%
2: 33%
Över 2,5 mål: 43%
Under 2,5 mål: 62%