Speltips inför Nashville Predators – Anaheim Ducks 19/5: Viktig match

Simon Pålsson Publicerat: 17 May 2017

Game 4 mellan Nashville Predators och Anaheim Ducks står för dörren. Det här kan visa sig bli ett definierande möte för resten av matchserienn och vi förväntar oss underhållning.

Efter ett sent segermål senast – ett mål som svenskarna Viktor Arvidsson och Mattias Ekholm för övrigt assisterade till – står det nu 2-1 i matcher till Nashville Predators i konferensfinalen mot Anaheim Ducks.

Här är vi utan tvekan på väg mot en gastkramande matchserie mellan två väldigt jämna lag, men där känslan är att det finns en slags jämnhet i Predators som gör det väldigt svårt för Ducks i längden.

Hur som helst är pressen nu på Ducks inför Game 4, som även den spelas i Nashville. Skulle hemmalaget knipa ytterligare en vinst har laget plötsligt tre chanser på sig att avgöra det här och bli klara för Stanley Cup-final. Det är såklart ett gyllene läge.

Känslan är nu att vi får se en mer uppluckrad match igen, efter att den första matchen i Nashville varit lite mer låst, där båda lagen tog ut varandra. Här känns det som att hemmalaget nu kan spela mer avslappnat, samtidigt som gästerna behöver trycka framåt. Egentligen är det här en vital match att vinna för båda läger, med tanke på att 3-1 eller 2-2 påverkar framtiden i matchserien på så totalt olika sätt.

Här blir det ett målspel

Precis som inför de tre senaste matcherna finns det fyra spelare som inte kommer att kunna medverka för Ducks del. Kevin Bieksa, Logan Shaw, Patrick Eaves och Simon Despres är alla indisponibla på grund av skador och i nuläget verkar det oklart när dessa finns tillgängliga igen.

Craig Smith är vid sidan om långtidsskadade Kevin Fiala den enda spelare som inte kommer till spel för hemmalagets del. Det är ett avbräck som laget kan hantera. Så är det egentligen för båda lagen, även fall gästernas skadelista såklart är ett aningen större problem.

Känslan är som sagt att vi får se en matchbild mer som i Game 2, där matchen till slut bjöd på hela 8 mål och resultatet 5-3. Något liknande igen?

Över 4,5 mål (ordinarie tid) spelas till 1,75 gånger pengarna hos 888sport.

  Rygga spelet hos 888sport – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål (ordinarie tid)
Odds:  1,75 (Jämför alla odds)
Bolag:  888sport (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  02:00, fredag 19/5
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: