9 juni 2017 Nashville Predators Pittsburgh Penguins speltips NHL

Speltips inför Nashville Predators – Pittsburgh Penguins 4/6: Game 3 på schemat

Nashville Predators har kniven mot strupen inför det tredje mötet i Stanley Cup-finalen. Pittsburgh Penguins har nämligen gått upp till 2-0 i vinster efter sina två inledande hemmamatcher.

Nu ligger pressen verkligen på Nashville Predators axlar. Trots att Stanley Cup-final, att överhuvudtaget ens vara i en sådan, är långt över förväntan är det självklart att svensklaget vill ta sig hela vägen när de väl tagit sig så här långt.

För att det ska vara möjligt är det nog dags att växla upp här. Det kan vara nu eller aldrig som gäller. Inför Game 3 mot Pittsburgh Penguins – den första matchen som spelas hemma i Nashville – ligger laget nämligen under med 2-0 i matcher. Totalt nio insläppta mål på två matcher vittnar om att Predators haft svårt att stänga ner Penguins stjärnspäckade offensiv.

Det är dock sedan gammalt att Predators trivs bäst på hemmaplan. Vi vet också att Penguins har klart svårare att veckla ut hela sin vingbredd när de inte får spela inför sin hemmapublik. Det här – samt det faktum att Predators alltså i princip måste vinna – är faktorer som alla talar för hemmalaget.

Predators går på någon slags knock

Anförda av sin ofta högljudda hemmapublik tror vi att Predators går på någon slags knock här. Det finns oerhört mycket kvalité i offensiven och det är den som måste växla upp ordentligt för att drömmen om guldet ska leva vidare. Samtidigt gäller det att stänga ner Penguins bättre än i tidigare möten.

Det finns inga nya avbräck att rapportera om hos hemmalaget, som fortsatt får klara sig utan Ryan Johansen och Kevin Fiala. Båda är skadade resten av säsongen. Colin Wilson närmar sig comeback, men det är oklart huruvida han medverkar i Game 3 eller inte.

Kris Letang, Chad Ruhwedel och Tom Kuhnhackl har missat en drös matcher för Penguins del. Nu är även Nick Bonino med på skadelistan. Det betyder å andra sidan att lagets stora stjärnor är friska och krya.

Känslan är att Predators får klart lättare att göra ett avtryck här. När kniven är pressad mot strupen tror vi också att laget steppar upp något snäpp i energinivå.

Nashville Predators över 2,5 mål (ordinarie tid) spelas till 1,88 gånger pengarna hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Nashville Predators över 2,5 mål (ordinarie tid)
Odds:  1,88 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  02:00, söndag 4/6
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 43%
X: 24%
2: 36%
Över 5,5 mål: 47%
Under 5,5 mål: 57%