19 maj 2017 Nashville Predators Anaheim Ducks speltips NHL

Speltips inför Nashville Predators – St Louis Blues 30/4: 1X2-marknaden i fokus

Efter två raka bortamatcher vänder Nashville Predators nu hem för två hemmamatcher i följd. St Louis Blues hoppas ta revansch på den hemmaförlust som man släppte till.

Slutspelsserien mellan Nashville Predators och St Louis Blues har börjat i minst sagt rafflande stil. Lika på ett är resultatet efter två spelade matcher och nu är det Predators som har fördelen att spela på hemmaplan i två raka matcher.

Känslan så här långt är att det är Predators som har lite mer spets och kreativitet i offensiv zon. Å andra sidan står en het Jake Allen och ett fungerande försvar för motståndet. Då krävs det att offensiven är på topp för att mål ska göras.

På hemmaplan är Predators hur som helst erkänt starka och vi kan bara anta att laget gärna studsar tillbaka direkt med en hemmavinst här. Det skulle göra att det ser väldigt lovande ut inför resten av serien. Tänk på att det är Blues som har hemmaplansfördelen i själva matchserien, men att Predators tack vare bortavinsten i första matchen har chansen att avgöra det här med tre hemmavinster.

Ingen anledning att krångla till det

Vernon Fiddler, Craig Smith och Pontus Åberg är osäkra till spel för hemmalagets del. Huruvida de kommer till spel avgörs närmare matchstart. Kevin Fiala har problem med en benskada och kommer inte att spela mer den här säsongen.

Robby Fabbri är det enda avbräcket i Blues. Centern är knäskadad och missar resten av slutspelet. Det betyder att laget kan välja och vraka bland en närmast full matchtrupp.

När det kommer till själva matchbilden litar vi på att Predators vill sätta standarden på hemmaplan. Här kan deras offensiv få mer spelrum och det gynnar bara hemmalaget.

Nashville Predators vinner (ordinarie tid) spelas till 2,40 gånger pengarna hos Nordicbet.

 

  Rygga spelet hos Nordicbet – Få 1 000 kr bonus + 400 kr gratisspel!

Speltips:

Speltips:  Nashville Predators vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,40 (Jämför alla odds)
Bolag:  Nordicbet (Unik: 1 000 kr bonus + 400 kr gratisspel)
Spelstopp:  21:00, söndag 30/4
TV:   
Stream:   

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 42%
X: 25%
2: 32%
Över 5,5 mål: 40%
Under 5,5 mål: 65%