Streama Super Bowl

Speltips inför New Orleans Saints – Atlanta Falcons 24/12: En fin julklapp

Här är en fin julklapp inför den fullspäckade dagen som är känd som julafton. New Orleans Saints och Atlanta Falcons gör upp i ett toppmöte i NFL.

Utbudet är som bekant inte det bästa när det är julafton, men tack och lov är jänkarna att lita på även en dag som denna. Det finns ingen anledning att satsa på rast och ro på andra sidan Atlanten.

Det är dessutom ingen dålig julklapp vi har lyckats lokalisera och nu slå in till er läsare. Matchen mellan New Orleans Saints och Atlanta Falcons i NFL har nämligen alla förutsättningar att bli lite skönt klirr i spelkassan någonstans mellan julgröten och tomtens besök i stugan där hemma.

Ser vi till tabellen är det här faktiskt lite av ett toppmöte, även fall båda har ett par segrar upp till serieledande Philadelphia Eagles. 14 matcher in i säsongen står New Orleans Saints på 10 segrar, medan Atlanta Falcons sitter på 9. Slutspelschanserna är därmed levande för båda lagen, men när det nu drar ihop sig är det inte läge att förlora fler matcher.

Andra mötet på några veckor

Det här är dessutom andra gången på bara några veckor som de här båda lagen drabbar samman. Det förra mötet, en match som kantades mycket av offensiva misstag från inte minst Atlanta Falcons sida, slutade med seger för hemmalaget Atlanta Falcons med 20-17.

I ett så taktiskt och genomtänkt spel som amerikansk fotboll faktiskt är spelar det här ganska stor roll då lagen nu kommer till returmötet – om det nu är rätt ord – med en helt annan förkunskap om varandras spelsätt och spelmönster. Det kan såklart innebära en offensiv fördel att kunna läsa försvaret, men allra främst bör det vara en fördel för lagens defensiv att kunna formera sig klokare.

Vår ambition var direkt att kliva in på ett målspel här, där känslan är att spelbolagen är väl positivt inställda till att det här ska bli poängrikt. Visst, det är två offensivt ganska starka lag, men samtidigt finns det aspekter som talar för att linan på ett par poäng över 50 är för högt satt.

Ser vi till statistiken har hemmalaget nu släppt till max 21 poäng i åtta av sina nio senaste matcher. Det talar för att försvaret trots allt är bra. På hemmaplan är de dessutom klart starkare – föga förvånande – varpå Atlanta Falcons står inför en utmaning. När de möter bättre försvar brukar de ha svårt att stöta in poäng och ser vi till bortamatcher på sistone finns det ett par bottennapp.

Atlanta Falcons under 23,5 poäng spelas hur som helst till hela 1,91 gånger julgröten hos Betway.

  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Atlanta Falcons under 23,5 poäng
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, söndag 24/12
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 62%
X: 12%
2: 38%
Över 54,5 poäng: 57%
Under 54,5 poäng: 47%