27 juni 2019 Speltips MLS

Speltips inför New York City – New York Red Bull 8/8: MLS-derby på schemat

Det känns som att formen mycket väl kan fälla avgörandet när New York City FC och New York Red Bull gör upp i ett hett MLS-derby. Här går vi på skrällspelet.

Det är full fart andra sidan Atlanten i Major League Soccer. Natten till tisdag svensk tid väntar ett hett derby i New York, där City tar sig an Red Bull. Båda lagen huserar i toppskiktet av tabellen, inom loppet av två poäng.

På ena sidan har vi alltså hemmalaget New York City FC med bland andra David Villa i laget. Det här är ett lag som visat sig väldigt starka i offensiven. 44 gjorda mål på 22 matcher är bäst i hela ligan.

Formen är dock ett litet frågetecken. Laget har bara vunnit en av sina fyra senaste matcher och fick dessutom stryk med hela 4-0 borta mot Toronto FC senast. Det må ha varit en tråkig resa, men 4-0 är inte kul med toppkonkurrenten Toronto. Inför matchen låg lagen nära varandra, men den kanadensiska segern gjorde att de ryckte något i tabellen. Just nu är avståndet sju poäng.

För att stoppa blödningen och hänga på i toppen krävs nog en seger i det här New York-derbyt.

Även Red Bull är med i toppen

New York har två lag som ser starka ut den här säsongen. New York Red Bull har också haft en fin säsong bakom sig och är i skrivande stund två poäng bakom lokalrivalen. Här är dock formen klart bättre, varpå de kliver in med gott självförtroende till den här matchen.

På sina sex senaste matcher har Red Bull faktiskt sex raka vinster. 4-0 mot Montreal, 3-0 mot Minnesota och 5-1 mot San Jose Earthquakes vittnar om att den offensiva formen dessutom är på topp. Det kan behövas mot ett målfarligt New York City FC, som inte lär gå av planen mållösa.

Känslan är att det här mycket väl kan bli åka av, men dessvärre är spelbolagen inne på samma linje. Vi tror att gästande Red Bull har en fördel med bättre form. Det skulle kunna öppna för en skräll.

New York Red Bull +0.0 (asian handicap) – pengarna tillbaka vid oavgjort – liras till 3,00 gånger degen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  New York Red Bulls +0.0 (asian handicap)
Odds:  3,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (1 000 kr bonus)
Spelstopp:  00:00, tisdag 8/8
TV:    
Stream:    

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 Officiella startelvor:

Ca 30-40 minuter innan avspark publiceras de officiella startelvorna här.

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 51%
X: 26%
2: 25%
Över 2,5 mål: 63%
Under 2,5 mål: 40%