Speltips inför New York Islanders – Nashville Predators 28/3: Bwin sticker ut

Simon Pålsson Publicerat: 27 March 2017

Det går inte att blunda för oddsen hos Bwin, som inför matchen mellan New York Islanders och Nashville Predators i NHL har dukat upp ett mycket spelvärt odds på den ordinarie målmarknaden.

NHL går in på de sista skälvande veckorna när allting ska avgöras. Vilka lag kvalificerar sig till vårens slutspel? Årets upplaga av NHL känns jämnare än på många säsonger, varpå många lag nu är med och slåss om platserna hela vägen in i kaklet.

Två sådana lag är New York Islanders och Nashville Predators, som båda presterat över förväntan den här säsongen. I skrivande stund jagar Islanders ett wildcard till slutspelet, medan Nashville Predators redan ligger bland de bästa i sin konferens och division. Det räcker långt.

Hur som helst är den här matchen en i raden av viktiga matcher som väntar i det närmaste – för båda lagen. Att avsluta grundserien på ett så bra sätt som möjligt är tvunget för att knipa en slutspelsplats. Det är inte heller dumt att vässa formen inför den intensiva period som väntar i början på april.

Här kan det bli åka av

För den neutrala åskådaren känns det som att just den här matchen har varit helt rätt val. Det här är två offensivt skickliga lag som bjudit på massor av målrika matcher under säsongen. Detta bottnar dels på en fin offensiv, men också – i båda läger – en defensiv som blandar och ger.

Mikhail Grabovski är fortsatt otillgänglig efter sin hjärnskakning i september månader. Därefter har Ryan Strome, Nikolay Kulemin och Johnny Boychuck dragit på sig diverse skadebekymmer och i nuläget är det helt enkelt oklart vilka spelare som kan tänkas vara tillgängliga.

Räknat en månad tillbaka har Islanders bara spelat matcher med minst fem mål. Den här gången tror vi på något liknande, inte minst då hemmalaget måste gå framåt i början. Det passar å andra sidan ett kontringsstarkt Predators. Tänk också på att gästerna faktiskt har sex vinster på de sju senaste matcherna. Det ska inte underskattas.

Känslan är att vi får se mål här. Två offensivt skickliga lag – två lag som dessutom gärna vinner – gör upp och det borde synas. Över 5,5 mål spelas till 1,95 gånger pengarna hos Bwin.

  Rygga spelet hos Bwin – Få 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Över 5,5 mål
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp:  00:00, tisdag 28/3
TV:   viasatsport logo (TV-tablå)
Stream:   viaplay logo

 

 

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: